Zınkkk Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 147 26 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar Superonline 100 megabit internet kullanmaya başlayacağım. CAT6 kablo aldım. Kendi modemi yeterli mi yoksa yeni modeme gerek var mı? ASUS'un modemini görmüştüm modelini hatırlamıyorum, önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2020
Arkadaşlar Superonline 100 megabit internet kullanmaya başlayacağım. CAT6 kablo aldım. Kendi modemi yeterli mi yoksa yeni modeme gerek var mı? ASUS'un modemini görmüştüm modelini hatırlamıyorum, önerileriniz nelerdir?
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 26 Şubat 2020 #2 Yapılacak bağlantı türü ve mevcut modeminizi tam olarak yazmanız lazım.
Zınkkk Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 147 26 Şubat 2020 #3 OtoburPirana dedi: Yapılacak bağlantı türü ve mevcut modeminizi tam olarak yazmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Huawei home gateway hg255s modemin modeli. Bağlantı türü fiber internet.
OtoburPirana dedi: Yapılacak bağlantı türü ve mevcut modeminizi tam olarak yazmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Huawei home gateway hg255s modemin modeli. Bağlantı türü fiber internet.
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 26 Şubat 2020 #4 Fiber internet uyumlu ancak fiber için çevirici gerekiyor. Modem'de fiber giriş mevcut değil.
Zınkkk Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 147 26 Şubat 2020 #5 OtoburPirana dedi: Fiber internet uyumlu ancak fiber için çevirici gerekiyor. Modem'de fiber giriş mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
OtoburPirana dedi: Fiber internet uyumlu ancak fiber için çevirici gerekiyor. Modem'de fiber giriş mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.