K Kwanon Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #1 TurkNet'in 100 Mbps fiber internetini kullanıyorum, sinyal güçlendirici ne önerisiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2025
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 608 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #2 Mercusys ME30 kullanıyorum 2 yıldır, 150 metrekare evin antresinin ortasına koydum her yerden full çekiyor.
Mercusys ME30 kullanıyorum 2 yıldır, 150 metrekare evin antresinin ortasına koydum her yerden full çekiyor.
K Kwanon Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #3 Nalkapon dedi: Mercusys ME30 kullanıyorum 2 yıldır, 150 metrekare evin antresinin ortasına koydum her yerden full çekiyor. Genişletmek için tıkla... Kaliteli mi ürün hocam? Markayı hiç duymadım da.
Nalkapon dedi: Mercusys ME30 kullanıyorum 2 yıldır, 150 metrekare evin antresinin ortasına koydum her yerden full çekiyor. Genişletmek için tıkla... Kaliteli mi ürün hocam? Markayı hiç duymadım da.
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 608 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #4 Kwanon dedi: Kaliteli mi ürün hocam? Markayı hiç duymadım da. Genişletmek için tıkla... Ben de duymamıştım vallahi baktım millet alıyor, sipariş verdim Amazon'dan beğenmezsem iade edecektim, mal iyi çıktı. Tek katlı evde iyi çekiyor, çok katlıları bilemem.
Kwanon dedi: Kaliteli mi ürün hocam? Markayı hiç duymadım da. Genişletmek için tıkla... Ben de duymamıştım vallahi baktım millet alıyor, sipariş verdim Amazon'dan beğenmezsem iade edecektim, mal iyi çıktı. Tek katlı evde iyi çekiyor, çok katlıları bilemem.