100 Mbps internet kablosuz bağlantıda 25 Mbps hız veriyor

Nİteles

Hectopat
Daha fazla  
İnternetim 100 Mbps download hızına sahip olmasına rağmen 25 Mbps çekiyor. Nedenini anlamış değilim. Laptop kullanıyorum, kablosuz olduğu için olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim internetim 50 Mbps kabloluyla 40 telefonda 23 oluyor kablolu bağlantı hızlandırıyor.

Aldığın internet paket olarak 100 Mbps olsa bile sunucuya olan uzaklıktan dolayı sana 25 Mbps geliyor olabilir mi?

Modeminizin 2.4 Ghz olması, modem ile aranızdaki uzaklık bu durumu etkileyebilecek çeşitli etkenlerden. Ayrıca kablolu test yapıp 100 Mbps geldiğinden emin oldunuz mu?

Muhtemelen 2.4 GHz bandından kullanıyorsunuz. Modem ve cihazda 5 GHz desteği yok 40-45 Mbps üstünü almanız zor.

İnternetim 100 Mbps download hızına sahip olmasına rağmen 25 Mbps çekiyor. Nedenini anlamış değilim. Laptop kullanıyorum, kablosuz olduğu için olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bant genişliği ile alakalı bir durum. Modemin nedir?
Bilgisayar desteği de önemli. Wi-Fi kartın eski ise bu tarz sorun yaşaman normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…