100 Mbps internet paketi tavsiyesi

Berhan Kanbur

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
TurkNet 35 Mbps’ye kadar Özgür İletişim Paketi kullanıyorum.(25 Mbps hız alıyorum)

Mahallemize fiber geldi, evde kutu yok. Turk Telekom Müşteri Hizmetleri bana VDSL ile 64 Mbps’e kadar hız alabileceğimi söyledi, ben binaya kutu bağlatıp 100 Mbps almak istiyorum.

TurkNet’den memnunum fakat paket yükselt bölümünde en fazla 35 Mbps’ye kadar hız var, müşteri temsilcisi olmadığı için derdimi de anlatamıyorum.

VDSL olarak 64 Mbps’ye kadar, fiber olarak 100 Mbps’ye kadar bir servis sağlayıcı, paket önerileriniz nelerdir?
Maksimum fiyat: 100-120 TL

Not: Bulunduğum şehirde Türksat Kablonet yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mahallende VDSL varsa o şekilde hizmet alırsın binaya kutu taktırma diye bir şey yok sana ayrı hat çekmezler. İlk önce hat değerlerini bak veya buraya at eğer 100Mbit kaldırıyorsa geçersin sistemde gördükleri hız bazen doğru olmayabiliyor hat değerlerine bakarak daha kesin bir şey söylenebilir. Türk Telekom'un Hepsi Dahil Kampanyası var 100Mbit 200GB 105TL ben onu kullanıyorum memnunum ama 100Mbit 300GB'ye yükseltmeyi düşünüyorum onunda fiyatı 115TL ikiside gayet uygun bence. İlk ay 50TL indirim yapıyorlar.

Fiber Hızlı Hepsi Dahil Kampanyası > Türk Telekom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…