100 Mbps internet yeterli mi?

KupadeArjantin

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3050┃8 GB Ram┃İntel İ5-11400H┃512 GB SSD┃Windows 10 Pro┃
Bugün Türk Telekom aracılığıyla 100 Mbps indirme ve 20 Mbps yükleme hızına sahip bir internet paketine geçtik. Önceki internetimiz 35 Mbps indirme ve 10 Mbps yükleme hızındaydı ve artık yetmemeye başlamıştı. Sizce bu yeni internet paketi yeterli olur mu? Nadiren rekabetçi oyunlar oynarım, genelde film izler ve ders çalışırım. Annem de ara sıra Netflix’e girer. Babam şehir dışında çalıştığı için evde sadece iki kişiyiz.

Bugün Türk Telekom aracılığıyla 100 Mbps indirme ve 20 Mbps yükleme hızına sahip bir internet paketine geçtik. Önceki internetimiz 35 Mbps indirme ve 10 Mbps yükleme hızındaydı ve artık yetmemeye başlamıştı. Sizce bu yeni internet paketi yeterli olur mu? Nadiren rekabetçi oyunlar oynarım, genelde film izler ve ders çalışırım. Annem de ara sıra Netflix'e girer. Babam şehir dışında çalıştığı için evde sadece iki kişiyiz.

Bende 100mbp kullanıyorum bana yetiyor. İki kişiyseniz yetecektir diye düşünüyorum yayın falan açmıyorsanız.

Benim şu anki internet 20 Mbps nasıl olduguna siz karar verin 100 Mbps internetin😀
Hocam bizde 35 ile sürünüyorduk resmen sosyale girmekte zorlanıyordu :D

Bende 100mbp kullanıyorum bana yetiyor. İki kişiyseniz yetecektir diye düşünüyorum yayın falan açmıyorsanız.
Sadece arada boş zamanlarımda yayın izliyorum birde nadiren valorant oynarım ama oda kafam eserse 1 tur.

Film, web/sosyal medya kullanımı ve oyun oynamak için yeterli olur. Yüksek boyutlu dosyalarla uğraşıyorsanız belki yetersiz gelebilir.

Bugün Türk Telekom aracılığıyla 100 Mbps indirme ve 20 Mbps yükleme hızına sahip bir internet paketine geçtik. Önceki internetimiz 35 Mbps indirme ve 10 Mbps yükleme hızındaydı ve artık yetmemeye başlamıştı. Sizce bu yeni internet paketi yeterli olur mu? Nadiren rekabetçi oyunlar oynarım, genelde film izler ve ders çalışırım. Annem de ara sıra Netflix'e girer. Babam şehir dışında çalıştığı için evde sadece iki kişiyiz.

Gayet yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00