100 Mbps internete Wi-Fi adaptörü önerisi

muzbaligi

Centipat
Daha fazla  
Kaliteli ve performanslı bir cihaz arıyorum. Son Wi-Fi standartlarına uygun yüksek bütçeli bir cihaz olabilir. Kapıların altlarından geçirdiğim Ethernet kablosu sürekli kırılıyor ve aşırı görüntü kirliliği yapıyor. Sadece adaptör önerin. Kabloyla aynı performans alamayacağımı ben de biliyorum bunu söylemenize gerek yok. İndirme hızım 100 MB. Buna göre önerirseniz sevinirim kaliteli olsun yeter.

Modemim Superonline ev kaç metre kare tam olarak bilmiyorum modemle çekmek istediğim yer arasında 1 duvar var ama o duvarda 2 metre civarı falan ve bayağı kalın bir duvar o yüzden sorun olabılır biraz.

Hocam evet Ethernet harika diğerine göre ancak başka yapacak bir şeyim yok ki kablo sürekli kapı arasında kalıyor bunu geçtim evde köpek var sürekli üzerine işiyor onu da geçtim gece ayağa kalkarsak ayağımız falan takılıyor bunada bir çözüm yok diye biliyorum bu yüzden bu konuyu açtım zaten.

Çözüm olmaz mı hocam o kapının üstünde menteşeler var onları söküyorsun kablo geçişi için yer bırakırlar oradan genelde oralara iyi bak. Bende öyle yani Ethernet kablosunu verdim kapı menteşesinin içinden sağlık bir şekilde duvarın kenarlarından hizasını da ayarladım yapıştırıcıyla mis gibi oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı