Tebayo Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Sistem Özellikleri yok Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Temmuz 2024 #1 Dün 16 mbps Türk Telekom'un Hiper paketinden 100 Mbps Hiper paketine geçtim. Bugün ise hız testi yaptığımda sonuç fotodaki gibi oldu. Normal mi? Dosya Ekleri IMG_20240718_103156.jpg 59,2 KB · Görüntüleme: 36
Dün 16 mbps Türk Telekom'un Hiper paketinden 100 Mbps Hiper paketine geçtim. Bugün ise hız testi yaptığımda sonuç fotodaki gibi oldu. Normal mi?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.449 Makaleler 5 Çözümler 310 18 Temmuz 2024 #2 Tebayo dedi: Dün 16 mbps Türk Telekom'un Hiper paketinden 100 Mbps Hiper paketine geçtim. Bugün ise hız testi yaptığımda sonuç fotodaki gibi oldu. Normal mi? Genişletmek için tıkla... MB olsaydı normal diyebilirdik ama Mb olduğundan normal değil. Muhtemelen paket geçişi daha yapılmamış. Müşteri hizmetleriyle bağlantıya geçin.
Tebayo dedi: Dün 16 mbps Türk Telekom'un Hiper paketinden 100 Mbps Hiper paketine geçtim. Bugün ise hız testi yaptığımda sonuç fotodaki gibi oldu. Normal mi? Genişletmek için tıkla... MB olsaydı normal diyebilirdik ama Mb olduğundan normal değil. Muhtemelen paket geçişi daha yapılmamış. Müşteri hizmetleriyle bağlantıya geçin.
Tebayo Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Sistem Özellikleri yok Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Temmuz 2024 #3 Rona dedi: MB olsaydı normal diyebilirdik ama Mb olduğundan normal değil. Muhtemelen paket geçişi daha yapılmamış. Müşteri hizmetleriyle bağlantıya geçin. Genişletmek için tıkla... Normalde download ve upload değerleri ne olmalı?
Rona dedi: MB olsaydı normal diyebilirdik ama Mb olduğundan normal değil. Muhtemelen paket geçişi daha yapılmamış. Müşteri hizmetleriyle bağlantıya geçin. Genişletmek için tıkla... Normalde download ve upload değerleri ne olmalı?