100 Mbps internette indirme hızı yavaş

Ganzzzii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 I7-11800H 16GB RAM 512GB SSD
Merhaba. Download hızım 100 MB hatta bazı 5G cihazlarda 250 MB görüyor. Fakat bilgisayarıma bir oyun yüklemek istediğimde 50 KB civarı maksimum ise 1 MB ile indiriyor. Bunun çözümü var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Download hızım 100 MB hatta bazı 5G cihazlarda 250 MB görüyor. Fakat bilgisayarıma bir oyun yüklemek istediğimde 50 KB civarı maksimum ise 1 MB ile indiriyor. Bunun çözümü var mıdır acaba?

100 MB paketten nasıl 250 MB alabiliyorsun?

İndirdiğin siteye bağlı olabilir. Ya da Steam gibi yerlerden indiriyorsan indirme sınırlayıcısı açık olabilir.

Bende de oyle. 5G ile baglaninca 100mbps goruyorum normal veya kablolu ile baglaninca 50 60 oluyor. Paketim 50 mbps.

Konuya gelirsek muhtemelen oyunu indirdigin server kisitliyordur cok yuklenme olmasin diye.

Altyapı kaynaklı olabilir.

Görev yöneticsinden ağ hızına bakabilirsin. Epic Ubisoft bazen yanlış gösteriyor.

Bende de oyle. 5G ile baglaninca 100Mbps goruyorum normal veya kablolu ile baglaninca 50 60 oluyor. Paketim 50 Mbps.

Konuya gelirsek muhtemelen oyunu indirdigin server kisitliyordur cok yuklenme olmasin diye.

5G değil 5GHz.

Steam'den mi?
Hız testi yap:

Bende bilmiyorum interneti kuran adamda kendi telefonundan 200 MB aldı.

İndirdiğin siteye bağlı olabilir. Ya da Steam gibi yerlerden indiriyorsan indirme sınırlayıcısı açık olabilir.

Google'dan dosya indirirken. Veya Epic'den indirirken.

Ayrıca formattan önce böyle bir sorunla karşılaşmıyordum.

Bende bilmiyorum interneti kuran adamda kendi telefonundan 200 MB aldı.

Google'dan dosya indirirken. Veya Epic'den indirirken.

Ayrıca formattan önce böyle bir sorunla karşılaşmıyordum.

Kablo ile mi yoksa Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsun Wi-Fi ise.
Cihaz ne?

Kablo ile mi yoksa Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsun Wi-Fi ise.
Cihaz ne?

Ve Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test buradan sonuç at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…