walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #11 LFlame dedi: Bende çok şaşırdım yani bende ilk defa duyorum 100 MB paketten 5GHz bantta 250 MB alındığını Genişletmek için tıkla... Aynen hocam büyük ihtimal paket 200 Mbps diyecemde yine 250 biraz zor.
LFlame dedi: Bende çok şaşırdım yani bende ilk defa duyorum 100 MB paketten 5GHz bantta 250 MB alındığını Genişletmek için tıkla... Aynen hocam büyük ihtimal paket 200 Mbps diyecemde yine 250 biraz zor.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 5 Kasım 2022 #12 walter wick dedi: Aynen hocam büyük ihtimal paket 200 Mbps diyecemde yine 250 biraz zor. Genişletmek için tıkla... Speedtest sonuçlarını arkadaş bizimle paylaşsa her şey aydınlanacak.
walter wick dedi: Aynen hocam büyük ihtimal paket 200 Mbps diyecemde yine 250 biraz zor. Genişletmek için tıkla... Speedtest sonuçlarını arkadaş bizimle paylaşsa her şey aydınlanacak.
G Ganzzzii Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 I7-11800H 16GB RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #13 walter wick dedi: Kablo ile mi yoksa Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsun Wi-Fi ise. Cihaz ne? Ve Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test buradan sonuç at. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile bir de bilgisayarım 2.4 GHz ve Wi-Fi kartım vs bayağı eski hemen test sonuçlarını atayım. walter wick dedi: Kablo ile mi yoksa Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsun Wi-Fi ise. Cihaz ne? Ve Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test buradan sonuç at. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarın sonucu telefonunda şarjı yok olsun onu da atacağım modem salonda benim modemle aramda 2 oda var. Telefon 5GHz destekliyor.
walter wick dedi: Kablo ile mi yoksa Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsun Wi-Fi ise. Cihaz ne? Ve Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test buradan sonuç at. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile bir de bilgisayarım 2.4 GHz ve Wi-Fi kartım vs bayağı eski hemen test sonuçlarını atayım. walter wick dedi: Kablo ile mi yoksa Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsun Wi-Fi ise. Cihaz ne? Ve Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test buradan sonuç at. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarın sonucu telefonunda şarjı yok olsun onu da atacağım modem salonda benim modemle aramda 2 oda var. Telefon 5GHz destekliyor.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 5 Kasım 2022 #14 Ganzzzii dedi: Wi-Fi ile bir de bilgisayarım 2.4 GHz ve Wi-Fi kartım vs bayağı eski hemen test sonuçlarını atayım. Eki Görüntüle 1563816 Bu bilgisayarın sonucu telefonunda şarjı yok olsun onu da atacağım modem salonda benim modemle aramda 2 oda var. Telefon 5GHz destekliyor. Genişletmek için tıkla... Ok bekliyoruz.
Ganzzzii dedi: Wi-Fi ile bir de bilgisayarım 2.4 GHz ve Wi-Fi kartım vs bayağı eski hemen test sonuçlarını atayım. Eki Görüntüle 1563816 Bu bilgisayarın sonucu telefonunda şarjı yok olsun onu da atacağım modem salonda benim modemle aramda 2 oda var. Telefon 5GHz destekliyor. Genişletmek için tıkla... Ok bekliyoruz.
G Ganzzzii Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 I7-11800H 16GB RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #15 LFlame dedi: Ok bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bu da telefon sabahları ve öğlenleri ilk başta ibre 400'e kadar vuruyor bende şaşırıyorum şimdi yaptım 300'e vurdu ilk başta sonra buralara düştü.
LFlame dedi: Ok bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bu da telefon sabahları ve öğlenleri ilk başta ibre 400'e kadar vuruyor bende şaşırıyorum şimdi yaptım 300'e vurdu ilk başta sonra buralara düştü.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #16 Ganzzzii dedi: Eki Görüntüle 1563839 Bu da telefon sabahları ve öğlenleri ilk başta ibre 400'e kadar vuruyor bende şaşırıyorum şimdi yaptım 300'e vurdu ilk başta sonra buralara düştü. Genişletmek için tıkla... PC'de bu hızı istiyorsan ya kablo ya da apaptör lazım.
Ganzzzii dedi: Eki Görüntüle 1563839 Bu da telefon sabahları ve öğlenleri ilk başta ibre 400'e kadar vuruyor bende şaşırıyorum şimdi yaptım 300'e vurdu ilk başta sonra buralara düştü. Genişletmek için tıkla... PC'de bu hızı istiyorsan ya kablo ya da apaptör lazım.
G Ganzzzii Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 I7-11800H 16GB RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #17 walter wick dedi: PC'de bu hızı istiyorsan ya kablo ya da apaptör lazım. Genişletmek için tıkla... Ben sadece indirirken 0.1 KB veya maksimum 800KB olmasını istemiyorum.
walter wick dedi: PC'de bu hızı istiyorsan ya kablo ya da apaptör lazım. Genişletmek için tıkla... Ben sadece indirirken 0.1 KB veya maksimum 800KB olmasını istemiyorum.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #18 Ganzzzii dedi: Ben sadece indirirken 0.1 KB veya maksimum 800KB olmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı var bir yerde. Tablet'de buradan bunu deneyin. Test Files Bir de PC'den ve varsa kablo ile yapın.
Ganzzzii dedi: Ben sadece indirirken 0.1 KB veya maksimum 800KB olmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı var bir yerde. Tablet'de buradan bunu deneyin. Test Files Bir de PC'den ve varsa kablo ile yapın.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 6 Kasım 2022 #19 walter wick dedi: 5g değil 5ghz Genişletmek için tıkla... Kisaltilmisini soyluyorum. 5G ile 5Ghz arasindaki farki biliyorum.
walter wick dedi: 5g değil 5ghz Genişletmek için tıkla... Kisaltilmisini soyluyorum. 5G ile 5Ghz arasindaki farki biliyorum.
G Ganzzzii Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 I7-11800H 16GB RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #20 walter wick dedi: Hocam sıkıntı var bir yerde. Tablet'de buradan bunu deneyin. Test Files Bir de PC'den ve varsa kablo ile yapın. Genişletmek için tıkla... PC kablom var fakat dönüştürücü ile takılıyor. Direk Ethernet girişine hiçbir kablo girmiyor fakat dönüştürücü bozuldu ve tabletim yok.
walter wick dedi: Hocam sıkıntı var bir yerde. Tablet'de buradan bunu deneyin. Test Files Bir de PC'den ve varsa kablo ile yapın. Genişletmek için tıkla... PC kablom var fakat dönüştürücü ile takılıyor. Direk Ethernet girişine hiçbir kablo girmiyor fakat dönüştürücü bozuldu ve tabletim yok.