Tatarin Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 183 29 Mayıs 2021 #1 Hız testimin sonucu böyle fakat, Steam'den oyun indirirken tam verimi alamıyorum. Nedendir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
Ivar Lothbrok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #2 İndirme ayarlarından bant genişliği sınırını kaldırmayı denediniz mi?
KrcDesign Hectopat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 138 Yer United States Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer, Programmer, Social Media Expert 29 Mayıs 2021 #3 Sınırlandırılmış olabilir hocam.
Tatarin Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 183 29 Mayıs 2021 #4 KrcDesign dedi: Sınırlandırılmış olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ivar Lothbrok dedi: İndirme ayarlarından bant genişliği sınırını kaldırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlar bu şekilde hocam.
KrcDesign dedi: Sınırlandırılmış olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ivar Lothbrok dedi: İndirme ayarlarından bant genişliği sınırını kaldırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlar bu şekilde hocam.
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 29 Mayıs 2021 #5 Ivar Lothbrok dedi: İndirme ayarlarından bant genişliği sınırını kaldırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... KrcDesign dedi: Sınırlandırılmış olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa indirme hızının yanında küçük bir yazıyla sınırlandırılmış olduğunu belirtir zaten. Tatarin dedi: Nasıl yani? Eki Görüntüle 1046453 Ayarlar bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... Steam indirme hızının düşük olması sanırım Steam'in sunucularından kaynaklanıyor, uzun zaman önce buna benzer bir konu görmüştüm.
Ivar Lothbrok dedi: İndirme ayarlarından bant genişliği sınırını kaldırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... KrcDesign dedi: Sınırlandırılmış olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa indirme hızının yanında küçük bir yazıyla sınırlandırılmış olduğunu belirtir zaten. Tatarin dedi: Nasıl yani? Eki Görüntüle 1046453 Ayarlar bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... Steam indirme hızının düşük olması sanırım Steam'in sunucularından kaynaklanıyor, uzun zaman önce buna benzer bir konu görmüştüm.
Tatarin Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 183 29 Mayıs 2021 #6 Arkadaşlar sorun çözüldü çok mutluyum teşekkürler. (yeniden başlattım)