100 Mbps internette videolar donuyor

Unntarned

Hectopat
Yer
Bakü
Daha fazla  
Meslek
Cybersecurity Engineer
Merhaba internet hızım "100Mbps" fakat videolar donuyor. Bir uygulamayı indirirken veya oyun vs. oynarken hiçbir sorun olmuyor, bu sorun sadece YouTube'da oluyor. Hatta videoları izlemek yerine indirmek daha mantıklı oluyor saniyede 8mb/s olarak indirebiliyorum ve çevrimdışı izleyebiliyorum fakat izleyince donuyor. Gerçekten garip bir sorun. Bunun hakkında bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Eğer çok yüksek çözünürlülükte ve cihazda kötüyse sebebi bu olabilir. GT710 ile 8K izlemek gibi mesela.

Adblock kullanıyor musun
Kullanıyorum, gizli modda denedim ve sorun hala aynı

Eğer çok yüksek çözünürlülükte ve cihazda kötüyse sebebi bu olabilir. GT710 ile 8K izlemek gibi mesela.
Çok yüksek çözünürlükte izlemiyorum sadece 1080p'de izliyorum, eskiden böyle bir sorun yoktu. Birde cihaz bilgime nasıl ulaştın?

Kullanıyorum, gizli modda denedim ve sorun hala aynı.

Çok yüksek çözünürlükte izlemiyorum sadece 1080P'de izliyorum, eskiden böyle bir sorun yoktu. Bir de cihaz bilgime nasıl ulaştın?

Bir şeye ulaşmadım salladım sadece örnek olsun diye.

YouTube'da video izlerken arkada interneti sömüren bir şey açık kalmasın. Sistemi YouTube'a göre ayarlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…