100 Mbps olan interneti en fazla 10 Mbps veriyor

Aygıt Yöneticisi'nden dahili Ethernet kartını devre dışı bırakıp deneyin bakalım.

Aygıt Yöneticisi'nden dahili Ethernet kartını devre dışı bırakıp deneyin bakalım.

Devre dışı bırakıp tekrar etkin yaptım şu an 100Mbps veriyor tekrardan hocam. Bir umuttur yaşamak inşallah bozulmaz bakalım tekrar sizleri haberdar edeceğim.

Merhaba hocam şimdiye kadar 100mbps devam etti fakat bugün 10mbpsye düştü yani 5 gün boyunca 100mbps kaldı o çözümünüzle. Fakat bu 10mbpsye düşmeye, bozulmaya devam ediyor nedense

Dosya Ekleri

• 1737582692117.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Dahili Ethernet kartı devre dışı şu anda değil mi?

Hocam komple devre dışı bıraksam internetim olmaz ki yanlış mıyım farklı bir şey yapıyorum galiba.

Siz zaten Ethernet dönüştürücü kullanmıyor musunuz? Aygıt Yöneticisi'nden dahili Ethernet kartını devre dışı bırakın.

Siz zaten Ethernet dönüştürücü kullanmıyor musunuz? Aygıt Yöneticisi'nden dahili Ethernet kartını devre dışı bırakın.
Hocam sizler yeşil ile işaret ettiğimi devre dışı bırakmamı istiyorsunuz değil mi, kırmızı olanını değil, kırmızıyla işaretlediğim dönüştürücü ve şuan aktif
.

Evet dahili Ethernet kartına sağ tık yapıp devre dışı bırakın.
Bu sefer devre dışı bıraktım ama bir değişiklik olmadı hala 10mbps

Dönüştürücüyü de devre dışı bırakıp etkinleştirdim bir işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…