100 Mbps paket ile 40 Mbps internet alıyorum

emin_ipek

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. 100 Mbps internet paketi kullanıyorum ve en fazla 40 Mbps internet hızı görüyorum yeni aldım bu da xDSL istatistikleri.
Sizce 50 Mbps'e düşeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm. 100 Mbps internet paketi kullanıyorum ve en fazla 40 Mbps internet hızı görüyorum yeni aldım bu da xDSL istatistikleri.
Sizce 50 Mbps'e düşeyim mi?

Eki Görüntüle 1625958

Altyapınız bu kadar destekliyor gibi görünüyor ama bu değerler ile 70 80 almanız lazım.
ISS niz ile görüşün derim.

teşekkür ederim yeni aldık yarına kadar bekliyicem eğer düzelmesse Türk Telekom ile görüşürüm

Kablolu mu kablosuz mu?
Kablosuz. Ayrıca biraz bakındım da laptop 2.4 ghz destekliyormuş, ondan oluyor muhtemelen. Evdeki bazı teller de 2.4 ghz ve onlarda da hız ortalama aynı çıkıyor. Acaba bu telleri ve laptopu 5'e çıkarabilmenin bir yolu var mıdır ona bakacağım yarın inşallah. Sizin de bilgileriniz varsa yararlanmaktan memnuniyet duyarım.

Telefonda 5ghz ağına bağlanıp modemin yakınında test yaptınız mı hiç?

Telefonda 5ghz ağına bağlanıp modemin yakınında test yaptınız mı hiç?
Evet evet 5ghz cihaxla test ettiğimde almam gereken sonuç çıkıyor hep. Benim laptopum 2.4ghz de kalmış. Onun için de wifi adaptörünü değişmek gerekiyormuş. Bilmiyordum öğrenmiş oldum, çok sağ olun

Adını yanlış söylemiş olabilirim ama laptopun içindeki parça yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…