100 MBPs pakette 28 MBPs download 9 Upload hızı normal mi?

592403

Decapat
Bugün internet sağlayıcımı TürkNet olarak değiştirdim. Paketim 100 MBPs fakat upload ve download hızım böyle(evde 2 bilgisayar çalışıyor) . Sebebi ne olabilir, müşteri hizmetlerini aramalı mıyım ?
resim_2022-10-18_215244694.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün internet sağlayıcımı TürkNet olarak değiştirdim. Paketim 100 MBPs fakat upload ve download hızım böyle(evde 2 bilgisayar çalışıyor) . Sebebi ne olabilir, müşteri hizmetlerini aramalı mıyım ?
Eki Görüntüle 1547599
Tabikide değil müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın.

Eki Görüntüle 1547599
Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hız profilinizi kontrol ederek bilgi vereceklerdir 🙏

Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hız profilinizi kontrol ederek bilgi vereceklerdir 🙏
Dün akşam saatlerinde destek kaydı oluşturdum, ilgineceklerini söylediler. Umarım en kısa zamanda ilgilenirler. Teşekkürler

Bilgisayarım 2.4 ghz hızını destekliyor, acaba düşük hız sorunum bununla mı alakalı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı