Bugün internet sağlayıcımı TurkNet olarak değiştirdim. Paketim 100 Mbps fakat upload ve download hızım böyle(evde 2 bilgisayar çalışıyor). Sebebi ne olabilir, müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?
Eki Görüntüle 1547599
Tabikide değil müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın.Bugün internet sağlayıcımı TürkNet olarak değiştirdim. Paketim 100 MBPs fakat upload ve download hızım böyle(evde 2 bilgisayar çalışıyor) . Sebebi ne olabilir, müşteri hizmetlerini aramalı mıyım ?
Eki Görüntüle 1547599
Evet denedim hala aynıKapatıp açmayı denediniz mi?
Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hız profilinizi kontrol ederek bilgi vereceklerdirBugün internet sağlayıcımı TürkNet olarak değiştirdim. Paketim 100 MBPs fakat upload ve download hızım böyle(evde 2 bilgisayar çalışıyor) . Sebebi ne olabilir, müşteri hizmetlerini aramalı mıyım ?
Eki Görüntüle 1547599
Dün akşam saatlerinde destek kaydı oluşturdum, ilgineceklerini söylediler. Umarım en kısa zamanda ilgilenirler. TeşekkürlerMerhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hız profilinizi kontrol ederek bilgi vereceklerdir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.