100 Mbps VDSL vs 50Mbps fiber

277015

Hectopat
Makaleler
3
Şu an Vodafone fiber ile 50Mbps alıyorum TurkNet 100Mbps geçmem mantıklı olur mu daha önce ADSL kullandım ne farkı olur VDSL'in?

Şu an Vodafone fiber ile 50Mbps alıyorum TurkNet 100Mbps geçmem mantıklı olur mu daha önce ADSL kullandım ne farkı olur VDSL'in?

(Başta konuyu anlamamışım) çok fazla bir fark olmaz aslında 100mbts geçebilirsin bence

Fiber pingi, SNR margin gibi değerleri iyidir. VDSL'in ise azımsanmayacak kadar bir hız farkı var. Seçim sizin.

Biraz pinginiz artabilir ve fiber olduğundan emin misiniz? Çünkü benim oturduğum yerde Türk Telekom fiber verirken TurkNet VDSL veriyordu ve TurkNet'i seçtim pingim 6ms.

Fiber altyapı ise TurkNet'de fiber olarak verir. Sadece adı fiber ise zaten VDSL kullanıcısınız ve 2 katı hız almış olursunuz.

Fibere geçmen daha mantıklı bence. ileride hız arttırımı için kafanda soru işareti kalmaz. Ayrıyetten fiber kullanıyorsanız Türknetten neden fiber izmet almıyorsunuz.?

Sanırım yanlış anlaşıldı zaten şu an fiber kullanıyorum cam kablo.

Online oyun oynuyorsan düşük ping ihtiyacın varsa fiberde kal. Sadece indirme hızım artsın dersen VDSL geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…