100 Mbps vs 1000 Mbps

Tahao

Hectopat
Şu an Kablonet 100 Mbps kullanıyorum, 3 sene oldu memnunum genel olarak. Haftada birkaç kere bağlantı sorunları hariç sorun yaşamıyorum, vadettiği değerleri veriyor. Bir keresinde ağır oyun indirmiştim yaklaşım 800 GB o sırada modem kafayı yedi ısınıp.
11 ay taahhüdüm var 250 lira veriyorum.
Soru şu, 2 kere Superonline'dan geldiler sizde fiber altyapı var geçin isterseniz diye. Bugün gelenler 1000MBPS için 440 TL fiyat çekti.
Ben de dedim memnunum şu an neden 200 lira fazla verip size geçiş yapayım diye. Daha stabil internet alırsınız, 1000 Mbps deneyimi de ayrıca çok iyidir dediler.
Ne dersiniz geçmeye değer mi? Bahsettiği kadar etkiliyor mu deneyi mi?
Bir de 1 sene sonra çaat 1000 lira internet der mi Superonline? Çünkü Kablonet'in fiyat artış politikasından memnunum 3 senedir? En büyük korkum da bu aslında, hiç Superonline denemedim, fiyat politikalarını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende 100Mbps kullanıyorum ve daha geçenlerde TurkNet fiber çekti mahalleye. Açıkçası çok indirme yapmadığım için 100Mbps bana yetiyor. He siz çok indirme yapıyorsanız fibere geçebilirsiniz. Fakat daha stabil bir internet olur mu orasını bilmem. Daha stabil bir internet istiyorsanız kablolu kullanın. Benim 100Mbps paketim oldukça stabil kablolu kullandığımda. Bu arada ISS: TTNET

Şu an Kablonet 100 Mbps kullanıyorum, 3 sene oldu memnunum genel olarak. Haftada birkaç kere bağlantı sorunları hariç sorun yaşamıyorum, vadettiği değerleri veriyor. Bir keresinde ağır oyun indirmiştim yaklaşım 800 GB o sırada modem kafayı yedi ısınıp.
Soru şu, 2 kere Superonline'dan geldiler sizde fiber altyapı var geçin isterseniz diye. Bugün gelenler 1000MBPS için 440 TL fiyat çekti.
Ben de dedim memnunum şu an neden 200 lira fazla verip size geçiş yapayım diye. Daha stabil internet alırsınız, 1000 Mbps deneyimi de ayrıca çok iyidir dediler.
Bir de 1 sene sonra çaat 1000 lira internet der mi Superonline? Çünkü Kablonet'in fiyat artış politikasından memnunum 3 senedir? En büyük korkum da bu aslında, hiç Superonline denemedim, fiyat politikalarını bilmiyorum.
Hocam, 100 mbps internet size 12.5 mb internet hızı sunuyor. Bunun bazılarını ev halkı falan dersek 9 veya 10 mb internet hızı falan oluyor. 1000 mbps ya da şöyle diyelim, 1 gbps(gigabit) tamı tamına 125 mb indirmez hızına tekabül ediyor. Eğer evinizde interneti çok kullanan yoksa maksimum 60-70'e kadar düşer. Bu internet hızı o kadar yüksekki, 70 GB'lik bir uygulamayı dakikalar içinde indirebilir.

İlk defa UyduNet'ten memnun olan birini görüyorum.
Bin tane konu vardır ya modemi ya akşam hız düşmesi ya kopması ile ilgili.

Sorunun cevabına gelirsek evet 1000 Mbps ile 100 Mbps arasında çok fark var ben TurkNet kullanıyorum.
Dehşet bir internet.
Fiyat politikasına gelince taahhüt yapıyor zaten bitiminde fiyat yüksek gelir ise iptal edersin.
Bir teknik detay daha vereyim Millenicom da Superonline altyapısı üzerinden hizmet verebiliyor onlardanda fiyat alın aynı hızı alırsınız.

Hocam bende 100Mbps kullanıyorum ve daha geçenlerde TurkNet fiber çekti mahalleye. Açıkçası çok indirme yapmadığım için 100Mbps bana yetiyor. He siz çok indirme yapıyorsanız fibere geçebilirsiniz. Fakat daha stabil bir internet olur mu orasını bilmem. Daha stabil bir internet istiyorsanız kablolu kullanın. Benim 100Mbps paketim oldukça stabil kablolu kullandığımda. Bu arada ISS: TTNET
PC'de kablolu kullanıyorum, evde tekim zaten. Bağlantı kopmadığı sürece kablolu kablosuz 100 Mbps alıyorum her zaman. Herhalde gereksiz ben kurulu düzeni bozmayım.
Hocam, 100 Mbps internet size 12.5 MB internet hızı sunuyor. Bunun bazılarını ev halkı falan dersek 9 veya 10 MB internet hızı falan oluyor. 1000 Mbps'ya da şöyle diyelim, 1 Gbps(gigabit) tamı tamına 125 MB indirmez hızına tekabül ediyor. Eğer evinizde interneti çok kullanan yoksa maksimum 60-70'e kadar düşer. Bu internet hızı o kadar yüksekki, 70 GB'lik bir uygulamayı dakikalar içinde indirebilir.
Hocam hızım hiç düşmüyor kablolu kablosuz hep 98 Mbps alıyorum, benim merak ettiğim o fiyat farkına değen bir deneyim sunuyor mu? Yani kafamda canlanmıyor 1000 Mbps'nin etkileri ondan buraya sordum :D

İlk defa UyduNet'ten memnun olan birini görüyorum.
Bin tane konu vardır ya modemi ya akşam hız düşmesi ya kopması ile ilgili.

Sorunun cevabına gelirsek evet 1000 Mbps ile 100 Mbps arasında çok fark var ben TurkNet kullanıyorum.
Dehşet bir internet.
Fiyat politikasına gelince taahhüt yapıyor zaten bitiminde fiyat yüksek gelir ise iptal edersin.
Bir teknik detay daha vereyim Millenicom da Superonline altyapısı üzerinden hizmet verebiliyor onlardanda fiyat alın aynı hızı alırsınız.

Aradığım yorum eyvallah. Kablonet şehir merkezlerinde çok iyi hizmet veriyor ben Adana ve İstanbul'da da Kablonet bağlattım sıfır sorun neredeyse. Ben anakra emekteyim burada altyapı iyi belki o yüzden memnunum bu kadar.

benim merak ettiğim o fiyat farkına değen bir deneyim sunuyor mu?
Hocam inanın sunar. Ben sadece gerek olmadığı için geçmiyorum. Gerçi daha taahhüdümün bitmesine 11 ay var ama. 😃 Dediğim gibi eğer çok indirme yapan biriyseniz ve yüksek hızlara erişmek istiyorsanız geçebilirsiniz.

Hocam hızım hiç düşmüyor kablolu kablosuz hep 98 Mbps alıyorum, benim merak ettiğim o fiyat farkına değen bir deneyim sunuyor mu? Yani kafamda canlanmıyor 1000 Mbps'nin etkileri ondan buraya sordum :D
Verdiğin paraya değer. Tabii değiştirmeden önce şirketin ne kadar güvenilir ve kaliteli olduğunu araştırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı