Cevaplar için teşekkürler. Bu konuyu açtıktan sonra aklıma gelen bir şeyi denedim. "agar.io" oyununu bilirsiniz. Eğer bu oyunda bile kasacaksa internetteki sorundan emin olurum dedim. Oyunu açtım ve beklediğim gibi oldu. Sürekli takılıyor ve ışınlanarak ilerleyebiliyorum. Malum nerde ne olduğunu göremediğiniz zaman diğerlerinin içine giriveriyorsunuz.
Şimdi agar.io gibi ufak bir oyunda bile böyle kasan, hatta telefondan okey ya da batak bile oynatmayan bir internetimiz var. Müşteri hizmetleriyle az önce görüştüm. Online olan hiç bir şeyi yapamıyoruz dedim ve yine kayıt oluşturdular. Ve yine garip olan şey ben bütün bunları 20 Mbps'lik internetimde çok rahat yapabiliyordum. Kablolu fiber bir internette bu sorunları yaşamamın asıl kaynağı nedir merak içindeyim.
Hocam 93-96 olsa ben daha ne isterim. Dediğiniz gibi bunlar takılmayacak şeyler onu biliyorum fakat ben 15 Mbps'lere kadar düşen değerler alıyorum. Ortalama olarakta 50 Mbps civarında. Hatta aşağıya bir ss ekleyeyim :
Eki Görüntüle 221885
Ama benim asıl sorunum bu değil, indirme yaptığım zaman güzel değerler alıyorum ve kısa sürede büyük boyutlar indirebiliyorum.
Asıl sorun yukarıda söylediğim gibi online olan her türlü işlemde çektiğim sıkıntı. Telefonumuzdan en basit oyunları bile oynayamıyoruz. Pc-tablet-mobil farketmiyor, başka bir insanla iletişim kurduğumuz her mecra takılıyor. Gerçekten hayret ettiğim bir durum. Nedenini bir bilsem, tamam ondanmış diyeceğim.