100₺ Oyun Önerisi

12345

Centipat
Merhaba, Steam hesabımda 100₺ var skin falan satarsam 120-130₺'ye çıkabilirim sanırım, daha çok hikayeyi oyunları, tarihi oyunları, strateji oyunlarını seviyorum. Örneğin Fallout, Hoi, R6S gibi oyunlar.

Sistemim;
Ryzen 5 3500U
Radeon 540X
2x4GB DDR4 RAM
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Strateji ve tarihi oyun olarak Rome 2 önerebilirim. Eğer Total War seviyorsan. İndirimlerde 80 küsür oluyordu. 22 Kasım'da da indirimler var biraz bekle istersen. Diğer Total War oyunlarına da göz atabilirsin. SEGA'nın Ubisoft gibi oyun fiyatlarını yükseltmesi çok kötü oldu. Rome 2, 22 TL idi önceden.

Bunun dışında Battlefleet Gothic Armada 2 var. Warhammer temalı bir oyun ve kendine ait hikayesi var. Şuanda bunlar geliyor aklıma.

Strateji ve tarihi oyun olarak Rome 2 önerebilirim. Eğer Total War seviyorsan. İndirimlerde 80 küsür oluyordu. 22 Kasım'da da indirimler var biraz bekle istersen. Diğer Total War oyunlarına da göz atabilirsin. SEGA'nın Ubisoft gibi oyun fiyatlarını yükseltmesi çok kötü oldu. Rome 2, 22 TL idi önceden.

Bunun dışında Battlefleet Gothic Armada 2 var. Warhammer temalı bir oyun ve kendine ait hikayesi var. Şuanda bunlar geliyor aklıma.
Teşekkürler, fallout gibi bir oyun bulabilirmiyim peki ?
:(

Fallout kıyamet sonrası bir oyun sanırım. O türde oyunlara karşı pek fazla ilgim olmadığından maalesef bir şey öneremem. Metro serisini seviyorum ben sadece. Bir de Mad Max var. Ben böyle öneriyorum ama sen yine de sistem gereksinimlerine bak oyunların. Kıyamet sonrası oyun pek fazla yok, olanların bir çoğu da iyi bir sistem istiyor. Senin sistemine göre bulmak zor benim açımdan. Başka kişiler cevaplar benim yerime. Sistem yeterli olsaydı Chernobylite önerebilirdim. Hem yeni çıktı, hem hayatta kalma oyunu hemde fiyatı 80 TL.

Fallout kıyamet sonrası bir oyun sanırım. O türde oyunlara karşı pek fazla ilgim olmadığından maalesef bir şey öneremem. Metro serisini seviyorum ben sadece. Bir de Mad Max var. Ben böyle öneriyorum ama sen yine de sistem gereksinimlerine bak oyunların. Kıyamet sonrası oyun pek fazla yok, olanların bir çoğu da iyi bir sistem istiyor. Senin sistemine göre bulmak zor benim açımdan. Başka kişiler cevaplar benim yerime. Sistem yeterli olsaydı Chernobylite önerebilirdim. Hem yeni çıktı, hem hayatta kalma oyunu hemde fiyatı 80 TL.
Kıyamet sonrası olarak değil de kararları senin verip ona göre giden oyunları seviyorum o tarz öneriniz var mı?

Starcraft 2 mutlaka oyna. Bence en zor ve gerçekten beynini 3'e bölmen gereken bir oyun. Cidden taktik yapman gerek ve en balanced strateji oyunudur. Türkiye'de pek ünü yok ama yurt dışı cayır cayır oynuyor ve turnuvalarını izlemesi da aşırı zevkli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı