Alıcı 100₺ oyuncu kulaklığı

saliholoji

Kilopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü
Merhaba,

Kız arkadaşıma oyuncu kulaklığı arıyorum. Kendisi işitme kaybı var, bu yüzden 7.1 olursa çok iyi olur, ek olarak maddi imkanlar neticesinde bütçem çok kısıtlı. 100₺ bandında olursa çok sevinirim, teşekkür ederim.

İletişim yorum atarsanız ben size ulaşırım, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trust Lumen var, düşünürseniz.
İletişim için instagram adresinizi yazar mısınız, ya da benle iletişim için lütfen @saliholoji hesabını kullanır mısınız?
Doğru olduğunuzu var sayıyorum. 7.1 olunca ne oluyormuş? Bilmediğimden soruyorum.
Normalde çok sert çıkardım ama bu hatayı başkalarına da yapma diye anlatayım;

Farklı açı ve mesafelerdeki seslerin daha net bir şekilde anlaşılmasını sağlıyor. Kullanan kişinin, sesleri daha net bir şekilde duyabilmesini ve mesafe, açı ayrımı yapabilmesini sağlayan teknoloji sırf bu sebepten; %30 ve %70 dengesini Denetim Masası > Ses > Kulaklıklar > Düzeyler bölümünde "Denge" panelinden ayarlayıp sesi full açtığın zaman iki taraftan da eşit duyuyorsun ama 7.1 olmayan "Mono" ya da "Streo" kulaklıklarda çıkan sesleri ayrıt etmek 7.1'e nazaran daha zor.

Edit: Arkadaşın yorumu silinmiş, yalan söylüyorsun kendine arıyorsun vs. demiş iftira atmış 1-2 satırda ona istinaden cevap vermiştim.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Eğer onarabilirim veya onarabilecek biri bulurum derseniz elimde hasarlı bir Logitech G432 var, USB 7.1 ses kartı mevcut.

Hocam o fiyata anca sanal 7.1 bulabilirsiniz gerçek 7.1 kulaklık almanız gerekir Streo sanal 7.1'den daha iyi.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Eğer onarabilirim veya onarabilecek biri bulurum derseniz elimde hasarlı bir Logitech G432 var, USB 7.1 ses kartı mevcut.
Teşekkürü borç bilirim, estağfurullah asla bir kusur değil benim için o yüzden geçmiş olsuna gerek yok. :)) İyi niyetin için teşekkür ederim; instagram üzerinden iletişime geçer misiniz lütfen: @saliholoji
Hocam o fiyata anca sanal 7.1 bulabilirsiniz gerçek 7.1 kulaklık almanız gerekir Streo sanal 7.1'den daha iyi.
2. el vs. bulabileceğimi umuyorum ama aklımda dediğiniz, teşekkür ederim.

Teşekkürü borç bilirim, estağfurullah asla bir kusur değil benim için o yüzden geçmiş olsuna gerek yok. :)) İyi niyetin için teşekkür ederim; instagram üzerinden iletişime geçer misiniz lütfen: @saliholoji
Hocam Discord üzerinden konuşabilme şansımız var mı?

2. el vs. bulabileceğimi umuyorum ama aklımda dediğiniz, teşekkür ederim.
Ne demek hocam bu arada geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı