100 TL 400Watt PSU alınır mı?

ibrahim47ergin

Decapat
Merhabalar.
Kuzenimden bilgisayarımın psusunun yandığını öğrendim anakartta veya diğer donanımlarda sorun var mı bilmiyorum 2 haftaya kadar da eve gidemeyeceğim.
Sistem i3 6100 ASUS H110M 750 Ti kasada fan yok çok Watt gerekmiyor diye düşünüp 250 Watt PSU vardı elimde içindekini yeni bilgisayarıma taktım şu an PSU'dan yanık kokusu geliyormuş sizce anakart yanmış mıdır? Eve gitmeden PSU alayım mı yoksa deneyeyim mi?
İnternetten bir PSU buldum 400 Watt 100 küsur TL alınır mı? PSU link bırakıyorum.

.

Son düzenleme:
Merhabalar.
Kuzenimden bilgisayarımın psusunun yandığını öğrendim anakartta veya diğer donanımlarda sorun var mı bilmiyorum 2 hagtaya kadar da evs gidemeyeceğim.
Sistem i3 6100 ASUS H110M 750 Ti kasada fan yok çok Watt gerekmiyor diye düşünüp 250 Watt PSU vardı elimde içindekini yeni bilgisayarıma taktım şu an PSU'dan yanık kokusu geliyormuş sizce anakart yanmış mıdır? Eve gitmeden PSU alayım mı yoksa deneyeyim mi?
İnternetten bir PSU buldum 400 Watt 100 küsur TL alınır mı? PSU link bırakıyorum.

.
Yine yanık kokuları almak istemiyorsanız o ve benzeri markalardan uzak durun. Biraz para koyup böyle bir model alınabilir:

Canlı bomba olarak ise başlamak istiyorsan neden olmasın?

O kadar para vermişsiniz, bir sistem dizmissiniz. Bir güç kaynağına 300 lira vermek koymaması lazım. 100 liraya aldığın şey de bozulursa -100 TL zararda olacaksın.

Güç kaynağından kısılmaz. Kisarsan yanık kokusu alırsın. Mis gibi anakartın da yanar, ekran kartında yanar. Her parçaya zarar verebilir.

Kolay gelsin.

Kaç yıllık bu güç kaynağı? Çift 12V kanal mı kaldı artık.

Burada ne anlattın sen ya? Keşke biraz noktalama işareti kullansaydın.
Sondaki soruna gelirsek Platoon kaliteli bir marka değil almanı tavsiye etmem.

Yazı konusunda kusura bakmayın dikkat etmemişim.

Burada ne anlattın sen ya? Keşke biraz noktalama işareti kullansaydın.
Sondaki soruna gelirsek platoon kaliteli bir marka değil almanı tavsiye etmem.
Yine yanık kokuları almak istemiyorsanız o ve benzeri markalardan uzak durun. Biraz para koyup böyle bir model alınabilir:

Önermen için sağol bunu alacağım.
Yanıtlarınız ve ilginiz çok teşekkür ederim.

Yazı konusunda kusura bakmayın dikkat etmemişim.

Önermen için sağ ol bunu alacağım.
Yanıtlarınız ve ilginiz çok teşekkür ederim.
PSU alırken, "Powerboost, Frisby, Rampage, Everest, Hadron, Platoon gibi markalardan uzak durun.
İyi sosyaller dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı