100 TL altı mouse önerisi

.

Şimdi Gamepower'de çöp yazacaklar ama bu da fiyat/performans Gamepower Bane oldukça iyi mouse.

.

Hocam tüm ekipmanlarınız Gamepower imiş. :D.
Linç gelmiyor mu ya size?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage alma :) Arkadaşın attığının bir değişiği var ben böyle çöp görmedim. Gamepower Bane olan yine idare eder belki ama almışken daha iyisini almak var. Bütçenin çıkamayacağını söylemişsin. Çıkabilirsen Bloody var bu bütçelerde ve harika. Bloody T50 LK mesela. Hakkında o kadar da iyi yorumlar olduğunu söylemesem bile belki MSI Interceptor DS B1 modelini de alabilirsin. Mavi mouse mi olur Allah Allah yahu.

Rampage alma :) arkadaşın attığının bir değişiği var ben böyle çöp görmedim. Gamepower bane olan yine idare eder belki ama almışken daha iyisini almak var. Bütçenin çıkamayacağını söylemişsin. Çıkabilirsen Bloody var bu bütçelerde ve harika. Bloody T50 LK mesela. Hakkında o kadar da iyi yorumlar olduğunu söylemesem bile belki MSI Interceptor DS B1 modelini de alabilirsin. Mavi mouse mi olur Allah Allah yahu.

Heh yine bir fan çıktı.
Kullanmadan konuşanlardan biri.
Bloody diye marka mı olur ya? :D.

Bloody diye marka mı olur ya?
neseli-emoji-1.png

Sana gülme emojisi atmak küçük kalır. Kullanmadan konuşanlardan biriymişim. Ben bu tarz dandik firmaların 10 değil 25-30 ürününü kullandım, gördüm. Hepsi birbirinden rezalet idi.

Eki Görüntüle 624288

Sana gülme emojisi atmak küçük kalır. Kullanmadan konuşanlardan biriymişim. Ben bu tarz dandik firmaların 10 değil 25-30 ürününü kullandım, gördüm. Hepsi birbirinden rezalet idi.

Adam 1 TL bile çıkmam diyor.
Gidiyorsunuz yok Rampage Gamepower çöp.
Bu fiyatlara alınabilecek mouse.
Çok zenginseniz arkadaşa siz alın.

Adam 1 TL bile çıkmam diyor.
Gidiyorsunuz yok Rampage Gamepower çöp.
Bu fiyatlara alınabilecek mouse.
Çok zenginseniz arkadaşa siz alın.
Ben oyle dusunmuyorum. Arkadasa yardimci olmaya calisiyorlar. Kimse 10-20TL ile zengin olmaz. Belki de sadece kaliteli urun onerip iclerini rahatlatmak istiyorlar. Urunu zaten kendileri kullanmayacak. Ne bu agresiflik?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı