merttok Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar 100 TL altında alabileceğim en iyi soğutucu hangisidir? Bilgisayarım 15.6" tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar 100 TL altında alabileceğim en iyi soğutucu hangisidir? Bilgisayarım 15.6" tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yener Kayahan Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 103 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 5 Şubat 2015 #2 Bana kalırsa laptop sehpası al laptop biraz havada durur kendi fanlarından daha çok performans alırsın hem bazı sehpalar fanlı oluyor.
Bana kalırsa laptop sehpası al laptop biraz havada durur kendi fanlarından daha çok performans alırsın hem bazı sehpalar fanlı oluyor.
merttok Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #3 Sehpa için uygun bir alan yok kaldığım yerde. Onun için soğutucu almam lazım.
Yener Kayahan Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 103 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 5 Şubat 2015 #4 merttok dedi: Sehpa için uygun bir alan yok kaldığım yerde. Onun için soğutucu almam lazım. Genişletmek için tıkla... Katlanabilir Laptop Soğutuculu Sehpa 43887750 - n11.com bu tarz birşey demek istemiştim.
merttok dedi: Sehpa için uygun bir alan yok kaldığım yerde. Onun için soğutucu almam lazım. Genişletmek için tıkla... Katlanabilir Laptop Soğutuculu Sehpa 43887750 - n11.com bu tarz birşey demek istemiştim.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 5 Şubat 2015 #5 www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master R9-Nbc-Cmc3-Gp Notepal Notebook Soğutucu Stand - Vatan Bilgisayar Kaliteli bir üründür.
www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master R9-Nbc-Cmc3-Gp Notepal Notebook Soğutucu Stand - Vatan Bilgisayar Kaliteli bir üründür.