Yaz için (parmaksız) jelli bisiklet eldiveni almak istiyorum, tavsiyesi olan var mı?
Bütçe 100 TL.
Bütçe 100 TL.
Eldiven çok önemli değil, beğendiğini al geç.
1 tanesine kaydoldum konu açılmıyordu orda yeni üye olduğum için orda diyorum x bisiklet alınır mı cevap yok ama burda açtım hiç yoktan 2 3 kişi fikrini belirtiReklam yapmak gibi olmasın fakat bunun için bisiklet forumları var. Orada daha rahat bulursunuz.
Bilemiyorum, kapanmış olmasın?1 tanesine kaydoldum konu açılmıyordu orda yeni üye olduğum için orda diyorum x bisiklet alınır mı cevap yok ama burda açtım hiç yoktan 2 3 kişi fikrini belirti
Nasıl önemliği değil eli terletmemesi gerek ve ek olarak bir düşme anında yere sürtülüp erimemesi lazım.
Terletmez zaten çoğu eldiven, ayrıca yere sürtülüp erimesi için asfaltın ortasında takla atması falan gerekiyor. Eldivene para vereceğine gider formaya verir parayı. Ben 3 liralık eldiven kullandım 1 yıl.![]()
Zozo Air comfort modelini tavsiye ederim. Birkaç gün önce satın aldım. Görsellerini atarım isterseniz.
Formaya niye para vereyim bizde ki kıyafet değil mi konforlu bir eldiven kullansaydınız dediklerinizi söyleyeceğinizi sanmazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.