S Shouto Hectopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #1 Bütçem 100 TL. Bu fiyata bana ping sorunu veya kesilmeler yaşatmıyacak bir adaptör önerir misiniz?
ayçöreğ Megapat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 789 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #2 Eğer bağlanacağınız modem 15 metreden uzaktaysa ve arada 3' den fazla duvar varsa o bütcede size çoğu adaptör anlık gecikme yaşatacaktır.
Eğer bağlanacağınız modem 15 metreden uzaktaysa ve arada 3' den fazla duvar varsa o bütcede size çoğu adaptör anlık gecikme yaşatacaktır.
S Shouto Hectopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #3 ayçöreğ dedi: Eğer bağlanacağınız modem 15 metreden uzaktaysa ve arada 3' den fazla duvar varsa o bütcede size çoğu adaptör anlık gecikme yaşatacaktır. Genişletmek için tıkla... Yok o kadar uzak değil ben sadece 100 TL'ye alınacak en iyi güçlü adaptör hangisi merak ediyorum.
ayçöreğ dedi: Eğer bağlanacağınız modem 15 metreden uzaktaysa ve arada 3' den fazla duvar varsa o bütcede size çoğu adaptör anlık gecikme yaşatacaktır. Genişletmek için tıkla... Yok o kadar uzak değil ben sadece 100 TL'ye alınacak en iyi güçlü adaptör hangisi merak ediyorum.
ayçöreğ Megapat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 789 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #4 Bildiğim kadarıyla daha iyi sinyal almak için dBi değerinin yüksek olması lazım, bütcenizi hafif aşıyor ama bunu önerebilirim. "Captcha Verification"
Bildiğim kadarıyla daha iyi sinyal almak için dBi değerinin yüksek olması lazım, bütcenizi hafif aşıyor ama bunu önerebilirim. "Captcha Verification"
S Shouto Hectopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #5 ayçöreğ dedi: Bildiğim kadarıyla daha iyi sinyal almak için dBi değerinin yüksek olması lazım, bütcenizi hafif aşıyor ama bunu önerebilirim. "Captcha Verification" Genişletmek için tıkla... Maalesef kartta tam o kadar para var istesem de aşamıyorum . Yokmudur hiç güzel bir tane 100 TL'ye.
ayçöreğ dedi: Bildiğim kadarıyla daha iyi sinyal almak için dBi değerinin yüksek olması lazım, bütcenizi hafif aşıyor ama bunu önerebilirim. "Captcha Verification" Genişletmek için tıkla... Maalesef kartta tam o kadar para var istesem de aşamıyorum . Yokmudur hiç güzel bir tane 100 TL'ye.
ayçöreğ Megapat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 789 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #6 Birkaç gün para biriktirmek daha mantıklı olacaktır. Sadece 20 lira bulmanız gerekiyor.
S Shouto Hectopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #7 ayçöreğ dedi: Birkaç gün para biriktirmek daha mantıklı olacaktır. Sadece 20 lira bulmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Haha sorun o değil dostum. Para var ama karda ekleyemem. Yokmudur hiç güzel bir adaptör bilen bugün sipariş vermek istiyorum . Son düzenleme: 6 Şubat 2019
ayçöreğ dedi: Birkaç gün para biriktirmek daha mantıklı olacaktır. Sadece 20 lira bulmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Haha sorun o değil dostum. Para var ama karda ekleyemem. Yokmudur hiç güzel bir adaptör bilen bugün sipariş vermek istiyorum .