100 TL Büyük mouse tavsiyesi

MBirhanM

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hayırlı günler.

Ben büyük mouse arıyorum. Gaming olsa da olur olmasa da ama şu yanda ileri-geri tuşu olsa muhteşem olur :D Tarayıcıda çok rahat oluyor çünkü o tuşlar.

En fazla 100 TL veya amazonda 40 - 50 $ olacak şekilde ve en küçük Everest SGM-X7 olacak şekilde büyük mouse arıyorum. Everst SGM-X7'yi herkes biliyodur büyüklüğünü. Onu aldım ama arada tıklamıyordu insanın canını sıkıyordu bende yeni bir tane almaya karar verdim. Bazalias aldım gayet güzel ama o da ufak.

Sizden ricam bana büyük mouse önerir misiniz? Kocaman olsun rica ediyorum. Sebebi ise serçe parmağım ve onun yanındaki parmak rahatsız oluyor küçük mouselarda o yüzden büyük mouse arıyorum.

Logitech, Razer gibi iyi markalar olursa daha iyi olur. Amazon'dan da örnek verebilirsiniz oradanda sipariş edebilirim.

Mouse'ta aradığım özellikler;

1- Büyük olmalı.
2- Sol tarafta ileri-geri tuşu olursa çok daha iyi olur.
3- Gaming'te olur, normal kullanımda olur fark etmez sadece büyük olsun yeter.
4- Rengi kötü olmasın sade olsun. Siyah veya beyaz veya mavi veya kırmızı veya siyah beyaz veya siyah kırmızı veya beyaz kırmızı. Yani kahverengi olmasın, asker desenli olmasın.

Link atarsanız çok daha iyi olur.

ÖNEMLİ: Arkadaşlar amazondan da alabilirim. O yüzden 40$'a kadar önerebilirsiniz.

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
A4 Tech X7 Fareler efsane ve dediğin özelliklerin hepsini taşıyor.Bakmanı tavsiue ederim.

Hocam baktımda değişik modelleri var. F5, F3 gibi. Hangisine bakmalıyım? Birde Everest kadar büyük mü hocam? Birde başka önerilerin varsa alabilirim. Teşekkür ederim.

@MBirhanM Yorumumu düzenledim, diğer seçeneklere bakabilirsin.

@MBirhanM Yorumumu düzenledim, diğer seçeneklere bakabilirsin.

Bloody Metal Ayaklı muhteşem. Çok sevdim. Çok teşekkürler ♥

Başka önerilerede açığım. Eğer gelmezse başka öneri o Bloody'i alacağım.

Bloody V7M gayet güzel bir tercih. Bütçem düşükken almayı planladığım bir mouse'dı. Hayırlı olsun şimdiden.

Bloody V7M gayet güzel bir tercih. Bütçem düşükken almayı planladığım bir mouse'dı. Hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkür ederim ama daha karar vermedim hangisini alacağıma. Yurtdışı sitelere bakıyorum 30 - 40 dolara muhteşem Logitech'ler var ama şimdi küçük çıkarsa üzülürüm diye alamıyorum onları. Büyük olsun yeter benim için tabi birazda güzel olmalı.

3 4 senedir A4 Tech x7 kullanıyorum ve inan çok memnunum.
A4 Tech bence aksesuar konusunda kalite performansı bir arada getiren nadir markalardan.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı