100 TL Büyük mouse tavsiyesi

Logitech, Razer gibi markaların büyük mouse'ları yok mu hiç? Yurtdışından da alabilirim. 40 - 50 $ arasında olabilir en fazla ama 50'ye yetişmese daha iyi olur fakat çok iyi bir öneriniz varsa 50 $ verebilirim.

Razer, Steelseries gibi markalardan almak istiyorsan bütçeni arttırman şart. Steelseries Rival kullanıyorum şu an, büyüklüğü gayet iyi mesela. Ben arkadaşımdan az kullanılmış şeklinde 80'e almıştım 6-7 ay önce.

Şuan pro bir oyuncu değilim başlangıç seviyesindeyim o yüzden fazla para vermek istemiyorum. Alacağım çok şey var o yüzden orta seviyeli düzgün ve büyük bir mouse olsun istiyorum.

A4 Tech VM7 öneririm o zaman, hem uzun süre işini görür hem de istediğin gibi büyük.

Sanırım başka şansım yok onu alacağım mecburen. Teşekkür ederim yardımlarınız için ♥

Zowie FK1 a bakmanı tavsiye ederim. Sensörü mükemmel ve şuan alabiliceğin en kaliteli mouselar arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…