100 TL Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle, böyle birçok konu bulunduğunu biliyorum ama birkaç ay içinde bile fiyatlar çok uçtuğundan yeni konu açma gereği duydum.
Sıkı bir eSpor oyuncusu tarzında kullanmayacağımdan bu konuyu "Oyuncu Faresi" konu başlığı altında açmadım. Genel olarak offline hikayeli oyunlar oynadığım için farenin gecikmesi vb. şeyler beni rahatsız etmiyor. Zaten bu fiyata kablolu da olsa güzel bir oyuncu faresi bulmak zor, farkındayım :).
Şu an kullandığım kablosuz mouse Asus WT425. Farenin tutuluş şeklinden, genel performansından şikayetçi değilim ama pil yiyor. Ben mi çok takıyorum veya aşırı kullanım yapıyorum gibisinden düşündüm lakin etrafımda Logitech kablosuz mouse kullanan insanların pilleri birkaç ayda bir, nadiren değiştirdiğini fark ettim. Dolayısıyla Duracell kullansam dahi ayda bir biten pil sinir bozucu bir hal alıyor. Bu bağlamda tecrübelerinize de bağlı olarak pil ömrü uzun olan ergonomik bir model önerebilir misiniz?

Amacım düşük gecikmeli bir fare bulup hep oyun oynamak değil, o yüzden kablolu veya "100 daha ekle şunun gecikmesi az" gibi değil de genel kullanılan modeller arasında öneri bekliyorum. Logitech'in fareleri güzel fakat M serisinde bir dünya modeli var. Karar vermesi zor.

Çok severek kullandım 1 sene falan, hiçbir eksisi yoktu. PUBG de oynadım günlükte kullandım.

Pil ömrü de gayet iyiydi, 1 2dk kullanmayınca kendini kapatma özelliği falan var pil yemiyo o zaman, herhangi bir tuşa tıklayınca aktfi oluyo tekrardan. Şiddetle tavsiye ederim işini görür. A101'den 21TL'ye almıştım hala da duruyo. Şu an kullandığım G305'te bile kendini kapatma özelliği yok manuel kapatmalısın.

Çok severek kullandım 1 sene falan, hiçbir eksisi yoktu. PUBG de oynadım günlükte kullandım.
Peki ne kadar sıklıkla pilini değiştirdiniz? Uzun süre pil derdi olmayacak bir ürün arıyorum şu anki kullandığım mouse ardından.

Peki ne kadar sıklıkla pilini değiştirdiniz? Uzun süre pil derdi olmayacak bir ürün arıyorum şu anki kullandığım mouse ardından.

Bi önceki mesajımda düzenleme de yaptım onu da oku dostum. Pilini ne zaman taktığımı unutuyodum emin ol, pil çok uzun süre gidiyo. Hele Duracell falan takarsan ohoo 2 3 ay pil derdin olmaz, öyle hatırlıyorum ben.

Bi önceki mesajımda düzenleme de yaptım onu da oku dostum. Pilini ne zaman taktığımı unutuyodum emin ol, pil çok uzun süre gidiyo. Hele Duracell falan takarsan ohoo 2 3 ay pil derdin olmaz, öyle hatırlıyorum ben.
Öncelikle kusura bakmayın, nedense düzenlemeleri daha geç görüyorum. İlk kez olan bir şey değil üstelik.

Mouse fiyatına göre performanslı duruyor. Söylediğim fiyat bandında da fiyatlarda karışıklık olduğundan alacağım zaman tercih edebilirim. Teşekkür ederim :).

Öncelikle kusura bakmayın, nedense düzenlemeleri daha geç görüyorum. İlk kez olan bir şey değil üstelik.

Mouse fiyatına göre performanslı duruyor. Söylediğim fiyat bandında da fiyatlarda karışıklık olduğundan alacağım zaman tercih edebilirim. Teşekkür ederim :).

Fiyata aldanma al geç diyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı