100 TL civarı mouse pad önerisi

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Elimdeki çok eskidiği için yenisini almaya karar verdim. Çok pahalı olmayan bir şey arıyorum. Boyutta çok kararsızım ama sadece mouse için olanlardan olursa daha iyi olabilir.

Porge, Xrades ve Klasse uygun fiyat açısından iyidir. Ben 70x30 Porge kullanıyorum çok memnunum kolay temizlenedebiliyor

Biraz bütçe arttırabilirseniz 70x30 3mm veya 80x30 3mm kalınlıktada alabilirsiniz, masayı kaplayanlarda gayet güzel oluyor

Şuan kullandığımın eni 25CM. Ve bu bile ucu ucuna geliyor. Daha uzun eni olan bir şey kullanmak istemiyorum. Yüksek DPİ kullandığım için sadece fare için olan yeterli gibi geliyor bana. Eni 25 olup boyu uzun olan da görmedim galiba hiç. 25x75 gibi bir ölçekte tavsiyeniz var mıdır?

Şuan kullandığımın eni 25CM. Ve bu bile ucu ucuna geliyor. Daha uzun eni olan bir şey kullanmak istemiyorum. Yüksek DPİ kullandığım için sadece fare için olan yeterli gibi geliyor bana. Eni 25 olup boyu uzun olan da görmedim galiba hiç. 25x75 gibi bir ölçekte tavsiyeniz var mıdır?
Öyle bir ölçü yok hocam. 70x30 almanız lazım.

@İkseroo Attığın linkte görsellerden desensiz olanı seçtiğim zaman o gelecek değil mi? Desensiz istiyorum da şimdi desenli falan gelmesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı