100 TL Civarında Kaliteli Mikrofon

ckzisback

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Öncelikle Merhaba Techopat ailesi "technopat sosyal" deki ilk konum ve sorum.

Ben 16 yaşında kendi çapında grafik tasarımla uğraşan ve youtube üzerinde speed artlar yayınlayan biriyim ve insanlardan gelen istek üzerine bu yaptığım işi kısa eğitici videolar halinde sunmak istiyorum fakat şuan elimde 2 yıllık kulaklık kısmı bozuk, 10 lt'lik suyun içinde yüzmiş bi logitech h150 mikrofonu dışında hiçbirşeyim yok. 100 tl civarında düzgün bir mikrofon istiyorum bu konuda tam bi bilgim yok, fakat cızırtı denen saçmalığı yaratmasın yeter. Eğer varsa ucuz bir de popfilter önerirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler!

Cevap veren yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olacağını düşünüyor musunuz?
Bu mikrofondan çok çektim bunda yaşamam umarım.

Bazı Youtuber'lar bu mikrofonu kullanıyor. Benim gördüklerimden birisi de Servet Carey. Videolarını izlerseniz ses kalitesinin nasıl olduğunu anlarsınız

Ckzisback beni adımdan tanımışsındır zaten 2 gün önce bende Trust Starzz aldım. (GittiGidiyor'da 39 tl'ye bulabilirsin)
Gerçekten ses kalitesi çok harika.

Peki pop-filter'ı kendim yapsam nasıl olur? 40 tl gibi bi fiyatı var hazırların, internetteki tutorial videolarıyla hazırlamayı düşünüyorum.

Servet Carey şuan blue mikrofon kullanıyor diye biliyorum.

Önce ki mikrofunu Trust'du. Yani ben öyle görmüştüm. Şimdi değiştirdiyse bilemem

Bu videodan iki mikrofon arasında karşılaştırma yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Umarım beklediğim kaliteyi alırım.

Bence de kesinlikle trust starzz denemelisin hem ucuz hem kullanışlı ben de alıcam çok yakın bir zamanda bu ürün çok ilgi görüyor emin olun yüzünüzü kara çıkarmaz. (Mikrofonu youtube kanalı kurduğumda videolar için kullanıcam.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…