100 TL Ekran Kartı Montaj Ücreti Sorunu

#Zavira

Hectopat
Daha fazla  
Dün gece ekran kartım morga kaldırıldı. Önerileriniz dogrultusunda oyunda kastırma yapmayan cep yakmayan öneri istedim. Birkaç arkadaş sağ olsunlar yardımcı oldular.

MSI R7 240 2GB DDR3 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Bunu önerdiniz. 215 TL ücret olduğunu söyledik o da bu sadece ekran kartı ücreti.
Sizin PC'ye monte edersek bunu 100 TL de biz alırız dediler. Kazık yiyor muyuz? Bir akıl almak istedim yoksa başka yere götürmeyi düşünüyorum. Yanan ekran kartını cıkartıp yeni ekran kartı sipariş edip monteleyecekler. Toplam 315 TL tutacagını soyledıler.

Normal fiyat mıdır, uçuk fiyat mıdır? Düşük fiyat mıdır? Öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt tarafı yuvasına oturtup driver yükleyecek ne 100 TL'sinden bahsediyor sakın oraya verme. Al kendin tak biz buradan yardımcı oluruz.

Technopat youtube kanalında, montaj videoları var. İzleyerek kendiniz monte edebilirsiniz. Driveri yüklemekte forumca yardımcı oluruz. Sakın böyle dolandırıcılara para kaptırmayın.

6 sene önce Notebook almıştım ve yıllar geçtikçe yeni sistem gereksinimi duydum. Technopat ailesi ile tanıştım. Yeni sistem düzmek için buraya konu açtım ve emin ol 1 gram bilgisayar toplama becerisine sahip değildim. Technopat'ın güzel üyeleri sayesinde kendi sistemimi topladım. Emin ol 100 TL onlara vereceğine burada bilgili insanlar ile hareket etmelisin. Sana yardımcı olacaklardır.

Ekran kartını monte etmek basit. İnternetten güncel driver bulur yüklersin. 100 TL ne kadar kolay kazanılıyor.

Tüm pc'nin montaj ücreti 35tl civarı ne 100tl'si kendin takarsın güç bağlantısı bile yok o kartın çok basit takması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…