hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 17 Ekim 2020 #11 Ben HD 4300/4500 series ekran kartım ile CS:GO ve Valorant oynamıştım bu onun üstü sanırsam. CS:GO ve Valorant oynatır doğru işlemci ile Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Ben HD 4300/4500 series ekran kartım ile CS:GO ve Valorant oynamıştım bu onun üstü sanırsam. CS:GO ve Valorant oynatır doğru işlemci ile Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
A abdullahdincer8_80 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #12 OlivePigeon dedi: Bu fiyata ekran kartı bulamazsınız eğer bulursanızda ya çok eskidir yada çalışmıyordur. Size tavsiyem bu fiyata ekran kartı almak yerine dahili ekran kartını kullanın Genişletmek için tıkla... Bende var ama düşük 1gb paylaşımlar 3 GB ye ulasıyo benimkinin markası : amd radeln 7350 abdullahdincer8_80 dedi: 100 TL'ye ekran kartı lazım, acil performanslı olsun fiyatına göre 2. ikinci el olsa da olur. Genişletmek için tıkla... Fotodakiyi mi ama dönüştürücü lazımama. Son düzenleme: 17 Ekim 2020
OlivePigeon dedi: Bu fiyata ekran kartı bulamazsınız eğer bulursanızda ya çok eskidir yada çalışmıyordur. Size tavsiyem bu fiyata ekran kartı almak yerine dahili ekran kartını kullanın Genişletmek için tıkla... Bende var ama düşük 1gb paylaşımlar 3 GB ye ulasıyo benimkinin markası : amd radeln 7350 abdullahdincer8_80 dedi: 100 TL'ye ekran kartı lazım, acil performanslı olsun fiyatına göre 2. ikinci el olsa da olur. Genişletmek için tıkla... Fotodakiyi mi ama dönüştürücü lazımama.