x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 29 Mart 2021 #1 Bilgisayarımın ethernet girişi bozuk, arada açınca etherneti algılamıyor ve internet gelmiyor. Böyle bir şey alsam işimi görür mü? Veya ne önerirsiniz 50-100 TL civarı? Vcom Du301 Usb To Ethernet Çevirici Fiyatı - Taksit Seçenekleri Vcom Du301 Usb To Ethernet Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Bilgisayarımın ethernet girişi bozuk, arada açınca etherneti algılamıyor ve internet gelmiyor. Böyle bir şey alsam işimi görür mü? Veya ne önerirsiniz 50-100 TL civarı? Vcom Du301 Usb To Ethernet Çevirici Fiyatı - Taksit Seçenekleri Vcom Du301 Usb To Ethernet Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.924 Çözümler 17 29 Mart 2021 #2 Bende anakarta takılan bir modeli var işini görürse yollayabilirim.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 29 Mart 2021 #3 Ethernet kartı çok zor bozulan bir donanımdır. Kullandığınız kablo ya da driver sorunu olabilir.
NorHeUS Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mart 2021 #4 Aynı sorun CD ile formattan sonra bende de vardı, sanırsam driverlarda sorun vardı, USB ile yeniden format atınca düzelmişti.
Aynı sorun CD ile formattan sonra bende de vardı, sanırsam driverlarda sorun vardı, USB ile yeniden format atınca düzelmişti.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.276 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 PCI veya PCI-e yuvasına takılan Ethernet kartlarından alın. PCI Ethernet Kartı Gigabit 1000Mbps Realtek RTL8169SC 4218p ANAKART MASAÜSTÜ GENİŞ UZUN RJ45 CAT5 6 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ben bunun benzeri bir Ethernet kartı kullanıyorum iş görüyor. USB önermem sağlıklı olmaz.
PCI veya PCI-e yuvasına takılan Ethernet kartlarından alın. PCI Ethernet Kartı Gigabit 1000Mbps Realtek RTL8169SC 4218p ANAKART MASAÜSTÜ GENİŞ UZUN RJ45 CAT5 6 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ben bunun benzeri bir Ethernet kartı kullanıyorum iş görüyor. USB önermem sağlıklı olmaz.
x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 29 Mart 2021 #6 stalist dedi: Bende anakarta takılan bir modeli var işini görürse yollayabilirim. Genişletmek için tıkla... Öyle de olur, link atarsan sevinirim. zeki1981 dedi: Ethernet kartı çok zor bozulan bir donanımdır. Kullandığınız kablo ya da driver sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... Kabloda sıkıntı yok, driverıda kaç kere silip yükledim ondada sıkıntı yok. NorHeUS dedi: Aynı sorun CD ile formattan sonra bende de vardı, sanırsam driverlarda sorun vardı, USB ile yeniden format atınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Format bende işe yaramadı. Shuichi Tatsuo dedi: PCI veya PCI-e yuvasına takılan Ethernet kartlarından alın. PCI Ethernet Kartı Gigabit 1000Mbps Realtek RTL8169SC 4218p ANAKART MASAÜSTÜ GENİŞ UZUN RJ45 CAT5 6 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ben bunun benzeri bir Ethernet kartı kullanıyorum iş görüyor. USB önermem sağlıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Normal yuvadan bir farkı olmuyor değil mi hız olarak?
stalist dedi: Bende anakarta takılan bir modeli var işini görürse yollayabilirim. Genişletmek için tıkla... Öyle de olur, link atarsan sevinirim. zeki1981 dedi: Ethernet kartı çok zor bozulan bir donanımdır. Kullandığınız kablo ya da driver sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... Kabloda sıkıntı yok, driverıda kaç kere silip yükledim ondada sıkıntı yok. NorHeUS dedi: Aynı sorun CD ile formattan sonra bende de vardı, sanırsam driverlarda sorun vardı, USB ile yeniden format atınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Format bende işe yaramadı. Shuichi Tatsuo dedi: PCI veya PCI-e yuvasına takılan Ethernet kartlarından alın. PCI Ethernet Kartı Gigabit 1000Mbps Realtek RTL8169SC 4218p ANAKART MASAÜSTÜ GENİŞ UZUN RJ45 CAT5 6 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ben bunun benzeri bir Ethernet kartı kullanıyorum iş görüyor. USB önermem sağlıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Normal yuvadan bir farkı olmuyor değil mi hız olarak?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.276 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #7 x4r dedi: Normal yuvadan bir farkı olmuyor değil mi hız olarak? Genişletmek için tıkla... Genel olarak evet bir fark olmuyor. Ben şu anda 20Mbps internetimi tamamen kullanıyorum.
x4r dedi: Normal yuvadan bir farkı olmuyor değil mi hız olarak? Genişletmek için tıkla... Genel olarak evet bir fark olmuyor. Ben şu anda 20Mbps internetimi tamamen kullanıyorum.
S sahbilon Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #8 Usb den kullanılan hem usb çoklayıcı hem de gigabit ethernet özellikli bir ürün var. 130 TL civarı. Bunu da inceleyebilirsiniz. Qport Q-U3G 3xUsb 3.0 Çoklayıcı+Gig. Ethernet Adap Qport Q-U3G 3xUsb 3.0 Çoklayıcı+Gig. Ethernet Adap fiyatı ve teknik özellikleri Bilgisayar Deposu' nda. Toptan satışımız vardır. www.bilgisayardeposu.com
Usb den kullanılan hem usb çoklayıcı hem de gigabit ethernet özellikli bir ürün var. 130 TL civarı. Bunu da inceleyebilirsiniz. Qport Q-U3G 3xUsb 3.0 Çoklayıcı+Gig. Ethernet Adap Qport Q-U3G 3xUsb 3.0 Çoklayıcı+Gig. Ethernet Adap fiyatı ve teknik özellikleri Bilgisayar Deposu' nda. Toptan satışımız vardır. www.bilgisayardeposu.com
x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 30 Mart 2021 #9 Bunun açıklamasında "32-bit PCIe arayüz" yazıyor, benim PC 64 bit uyumlu olur mu? Network Kartları Modelleri ve Fiyatları - n11 Network Kartları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Network Kartları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Bunun açıklamasında "32-bit PCIe arayüz" yazıyor, benim PC 64 bit uyumlu olur mu? Network Kartları Modelleri ve Fiyatları - n11 Network Kartları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Network Kartları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com