100 TL gamepad önerisi

Makaleler
1
Yer
Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum arkadaşların dediği gibi ya Logitech al ya da Xbox gamepad al. Çünkü ucuz diye alacağın gamepad generic olursa çoğu oyunda tuş sıkıntısı yaşarsın. Ve çoğu oyunda da çalışmaz. 100 lira vereceğine dandik kollara bir kere ver temiz olsun.

Dostum, bence de fiyatı biraz arttır aldığına değecek, uzun süre kullanabileceğin bir gamepad olsun. Arkadaşım Logitech F710 kullanıyor ve çok memnun, ama ben Monster'in Pusat Pro gamepadini tavsiye ederim. Ankara mağazasında deneme fırsatım oldu, hissiyatı gerçekten harika, fiyatı da sanırım 180TL civarında. Ayrıca Monster iade konusunda sıkıntı çıkarmıyor, gaming kulaklığını alıp iade etmiştim, sen de alır denersin beğenmezsen iade edersin.

Son düzenleme:
Hocam Logitech F710 ve Xbox Controller' ı taktığın gibi hemen çalışıyor, tuş atamasına felan gerek kalmıyor hem. Biraz fazla para var başın ağrımasın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı