F FaruKzL Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 144 20 Mart 2019 #1 Arkadaşlar DualShock 3 istiyorum ama tam board orijinal bulmak çok zor varsa bildiğiniz bir yer önerir misiniz? Onun dışındaki önerilere de açığım. Snopy Rampage SG-R218 Kýrmýzý Kablolu PS3/PC Gamepad Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe Bunun tasarımını çok beğendim ama kalitesini bilemiyorum.
Arkadaşlar DualShock 3 istiyorum ama tam board orijinal bulmak çok zor varsa bildiğiniz bir yer önerir misiniz? Onun dışındaki önerilere de açığım. Snopy Rampage SG-R218 Kýrmýzý Kablolu PS3/PC Gamepad Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe Bunun tasarımını çok beğendim ama kalitesini bilemiyorum.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2019 #2 Bahsettiğiniz ürün alınabilir ama, deneyip görebileceğiniz bir DualShock 3 de alınabilir.
Alex de Souza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 1.209 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Mart 2019 #3 Logitech F310 Gamepad 940-000138 - 2 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. İstediğin fiyata düşmesi için biraz daha bekleyebilirsin, yani KDV indirimlerini. Bence şuan ki fiyatına bile değer.
Logitech F310 Gamepad 940-000138 - 2 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. İstediğin fiyata düşmesi için biraz daha bekleyebilirsin, yani KDV indirimlerini. Bence şuan ki fiyatına bile değer.
F FaruKzL Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 144 22 Mart 2019 #4 Orijinal nerden bulabilirim? Xample-47 dedi: Bahsettiğiniz ürün alınabilir ama, deneyip görebileceğiniz bir DualShock 3 de alınabilir. Genişletmek için tıkla...
Orijinal nerden bulabilirim? Xample-47 dedi: Bahsettiğiniz ürün alınabilir ama, deneyip görebileceğiniz bir DualShock 3 de alınabilir. Genişletmek için tıkla...
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2019 #5 Orijinal olarak nerede bulabilirsiniz bilemiyorum maalesef ama belki Sony'nin yetkili satıcılığını yapan bir kaç küçük dükkanda bulunabilir.
Orijinal olarak nerede bulabilirsiniz bilemiyorum maalesef ama belki Sony'nin yetkili satıcılığını yapan bir kaç küçük dükkanda bulunabilir.