F710 kullanıyorum, memnunum.Önerebilirim ama memnun etmez. 100 TL'ye alsan alsan Snopy Rampage gibi markalar alabilirsin. Ben aldım 1 hafta sonra iade ettim, 200 TL'ye Logitech F310 var en ucuz. Dolar kuru sağolsun..
Hocam sadece bilgisayar için isteseydiniz çok fazla seçenek var fakat IPhone'da da kullanacağım demişsiniz bu yüzden bütçeyi en az 200-250 TL'ye çıkarmanız lazım çünkü iPhone'larda kablolu Gamepadler kullanılmıyor.
iPhone'larda kablolu gamepad kullanamazsınız.
Kablosuz gamepad almalısınız ve iPhone'nunuzun en az iOS 13 çalıştırması lazım.
F710 kullanıyorum, memnunum.
F310 aynısının kablolusu.
Peki sadece pc için öneri istesem X3 Kablosuz Bluetooth Joystick Gamepad Android-Pc-Tablet Uyumlu Fiyatları ve Özellikleri böyle bir gamepad vardı aklımda. Hem fiyatı uygun hemde İOS ve PC destekli fakat @Samotne Ciasteczka arkadaş telefonunuzun çalıştırması için en İOS 13 sürümü olması gerektiğini söyledi. Malesef telefonum İphone 6 Plus ve kablosus gamepad desteklemeyecek. Bu sefer aynı bütçeyle sadece pc için bir gamepad önerebilir misiniz.Önerebilirim ama memnun etmez. 100 TL'ye alsan alsan Snopy Rampage gibi markalar alabilirsin. Ben aldım 1 hafta sonra iade ettim, 200 TL'ye Logitech F310 var en ucuz. Dolar kuru sağolsun..
Peki sadece PC için öneri istesem X3 Kablosuz Bluetooth Joystick Gamepad Android-Pc-Tablet Uyumlu Fiyatları ve Özellikleri böyle bir Gamepad vardı aklımda. Hem fiyatı uygun hem de iOS ve PC destekli fakat @Samotne Ciasteczka arkadaş telefonunuzun çalıştırması için en iOS 13 sürümü olması gerektiğini söyledi. Maalesef telefonum iPhone 6 Plus ve kablosus Gamepad desteklemeyecek. Bu sefer aynı bütçeyle sadece PC için bir Gamepad önerebilir misiniz?
Alırsanız iade edebileceğiniz bir yerden alın. Benimki 1 haftada bozulmuştu6S Plus'ta gayet rahat çalışır iOS 13 genede sizin tercihiniz bir şey diyemem.
Bilgisayar için bu fiyat aralığında sadece şu linkte ki Gamepad'i buldum kullanan kişiler gördüğümde hepsi memnunum diyor tabii kişiden kişiye değişir bu durum.
![]()
Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8 m Joypad Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Snopy Rampage Sg-r218 Ps3/pc Usb Gamepad Kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Malesef bu üründe Windows 10 uyumlu değil. Benim hatam W10 kullandığımı belirtmedim6S Plus'ta gayet rahat çalışır iOS 13 genede sizin tercihiniz bir şey diyemem.
Bilgisayar için bu fiyat aralığında sadece şu linkte ki Gamepad'i buldum kullanan kişiler gördüğümde hepsi memnunum diyor tabii kişiden kişiye değişir bu durum.
![]()
Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8 m Joypad Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Snopy Rampage Sg-r218 Ps3/pc Usb Gamepad Kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.