Maksimum 100 TL'ye bir fare arıyorum. Gaming dedim çünkü şu an kullandığımın sağ tarafındaki 2 makro tuşa çok alıştım ve onlar sadece ''Gaming'' başlığı altındaki farelerde var.
MSI Interceptor DS B1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
150TL civarına çıkıp Rival 105 veya Logitech G102/203 gibi kaliteli ve düzgün yazılımı olan bir mouse alın.
Önerilen diğer mouselar 100TL fiyatını haketmiyorlar.
150TL civarına çıkıp Rival 105 veya Logitech G102/203 gibi kaliteli ve düzgün yazılımı olan bir mouse alın.
Önerilen diğer mouselar 100TL fiyatını haketmiyorlar.
Asus Cerberus Fortus RGB LED Aydınlatma Örgülü Kablo Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Rampage SMX-R44 Siyah Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Rampage markasının daha önce klavyesini ve kulaklığını kullandım. Kulaklığı çok alt seviye kullandığım çok sık servise götürme durumu oldu. Ama klavyesini adam akıllı kullandığımızdan 3 yıldır hiçbir şey olmadı.
Fare boyutları hemen hemen aynı. Hatta aynı Sorun benim elimde. Normalden büyük. Aldığımda küçük gelirse ne yaparım :/ Ayakkabı değil ki bu kullandıkça genişlesin :/ Sende güzel F/P bir mouse araştır. Konuya yaz. Yılbaşı indirimlerini de bekliyorum açıkçası. İndirimlerde Belki bu attığım linkteki ürünlerden 1-2 tık üstü SteelSeries vb yüksek kaliteli mouse düşürebiliriz yılbaşı indirimiyle. Göreceğiz bakalım.