100 TL Gaming mouse önerisi

Code cleaner

Hectopat
Beyler Gamepower Bane mouse aldım, gelmesi 2 ay sürdü. Geldi ve şu an oyun oynarken veya normal kullanımda sürekli takılarak ilerliyor. Üstelik sol tıkı da sıkıntılı gibi. Gerçekten 2 ay bekledim ve gelen mouse beni çıldırttı. Bundan önce de James Donkey 112C mouse kullanıyordum onda da kablo temassızlığı sorunu oluştu ve içini açıp yapamadım çünkü mouse'un içini açacağım vidaları bulamadım. Şöyle gerçekten doğru düzgün çalışacak iyi mouse önerebilir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler Gamepower bane mouse aldım, gelmesi 2 ay sürdü. Geldi ve şu an oyun oynarken veya normal kullanımda sürekli takılarak ilerliyor. Üstelik sol tıkı da sıkıntılı gibi. Gerçekten 2 ay bekledim ve gelen mouse beni çıldırttı. Bundan önce de James Donkey 112C mouse kullanıyordum onda da kablo temassızlığı sorunu oluştu ve içini açıp yapamadım çünkü Mouse'un içini açacağım vidaları bulamadım. Şöyle gerçekten doğru düzgün çalışacak iyi mouse önerebilir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum.

Gamepower bane nereden aldınız da 2 ay beklediniz?

Gamepower bane nereden aldınız da 2 ay beklediniz?
Trendyoldan aldım. 2 haftaya kargoya verildi, 2 3 haftaya da kargo getirdi. İptal falan etmeye de çalıştım edemedim. Kargoyu aradım açmadılar. En sonda geldi ve bu şekilde.
Vidalar büyük ihtimalle mouse altında bulunan kauçuklarla kapatılmıştır. Onları söküp ulaşabilirsiniz. Öneriye gelecek olursak da bütçeyi 160 liraya çekebilirseniz Logitech 102 güzel bir mouse.
Onları nasıl sökebilirim ve tekrar nasıl takabilirim. Çıkartıp elimde kalmasını istemem.

Trendyoldan aldım. 2 haftaya kargoya verildi, 2 3 haftaya da kargo getirdi. İptal falan etmeye de çalıştım edemedim. Kargoyu aradım açmadılar. En sonda geldi ve bu şekilde.

Onları nasıl sökebilirim ve tekrar nasıl takabilirim. Çıkartıp elimde kalmasını istemem.
Eğer eline küçük gelmiyorsa kesinlike bunu al.
Ama bütçenin biraz üstüne çıkman gerekli.

Ya da buna;

Yoksa rampage gibi markalarla sürünürsün çok çabuk bozuluyorlar.
Not: Marka kötü değil bende kulaklığını kullanıyorum ama mouse da çok şikayet duydum.

Son düzenleme:
Eğer eline küçük gelmiyorsa kesinlike bunu al.
Ama bütçenin biraz üstüne çıkman gerekli.

Ya da buna;

Yoksa Rampage gibi markalarla sürünürsün çok çabuk bozuluyorlar.
Not: Marka kötü değil bende kulaklığını kullanıyorum ama mouse da çok şikayet duydum.

Ben söylediğim modeli yaklaşık 1 veya1.5 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ele çok güzel oturan bir mouse.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı