Uzun süredir kullandığım Logitech G300s mouse bozuldu ve 100 TL bütçelik bir gaming mouse almayı düşünüyorum. (üzerine 30-50 TL daha ekle kendini kanıtlamış firmaların farelerini al diyecek arkadaşlara saygım sonsuz, ben de aynı şekilde düşünüyorum fakat bütçem 100 TL)
G300s mouseu uzun bir süre kullandım ve gayet memnundum. Şimdi konforu ve teknik özellikleri G300s'e yakın bir mouse almak istiyorum. Araştırarak birkaç mouse arasında kaldım ve bir mouseun sensör, malzeme kalitesi, teknik özellikleri konusunda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
Genellikle FPS/rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu mouselar arasında aldığımda büyük farklar yaşamayacağım, G300s'e yakın özelliklere sahip hangi mouseu önerirsiniz? Teşekkürler.
Evet ben vatanda g502 gördükten sonra bu rampage i aldım dış kasası birebir aynı ele oturması ağırlığı yazılımı felan çok hoşuma gitmişti ben aslında g502 elime oturusunu beğendikten sonra o kadar para veremeyeceğim için bunu aldım ama diğer özellikleride çok tatmin edici ben çok memnunum kısıtlı bütçesi olanlara tavsiye ederim.