Herkesin bütçesi elbette kendine, gayet anlaşılabilir bir durum. Ancak size naçizane tavsiyem, lütfen güç kaynağı alırken mumkun olduğu kadar fazla bütçe ayırmaya çalışın. Güç kaynağı'na verilen her extra lira, sisteminizin ömrünü uzatır. "Yüksek Güç Koruması" / "Yüksek Akım Koruması" / "KısaDevreKoruması" gibi özellikler de şarttır. Karşılıklı sohbet havasında yazıyorum ; lütfen elinizden geldiği kadar bütçenizi arttırmaya bakın (ülkemiz şartları zor, sizi anlıyorum, orası ayrı)... 100 TL-150 TL ile alacağınız güç kaynağı , uzun vadede hiç ekonomik olmayacaktır. Şu an kullandığım güç kaynağını alalı neredeyse 10 sene oldu ; sorunsuz çalışıyor (o model artık kolay bulunmuyor, Gigabyte'tı markası ; zamanında yaklaşık $140 vermiştim, iyi paraydı, şimdi "iyi ki vermişim" diyorum). Güç kaynağı hayat kurtarır, elektrik faturasından tasarruf ettirir, sistem bileşenlerinin ömrünü uzatır, güvenlik sağlar, ekonomiktir. Sizin istediğinz fiyat aralığında ise (şayet bu aralıkta kalmaya mecbursanız) lütfen kendini ispatlamış bir marka alın ; Everest & Frisby gibi markalardan da uzak durun.