100 TL ile Steam'den ne alınır?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
100 TL bakiyem bulunmakta ama ne alacağım konusunda bir fikrim yok, öyle yatıyor para. Sizce ne almalıyım?

Screenshot_3.png

Bunları tavsiye ederim.

Bunları tavsiye ederim.

100 TL bakiyem bulunmakta ama ne alacağım konusunda bir fikrim yok, öyle yatıyor para. Sizce ne almalıyım?

Eki Görüntüle 625744

BioShock kesinlikle güzel bir oyun, oynamanızı ben de tavsiye ederim.
Ya da indirim dönemini bekleyip, Metro Exodus'a bakabilirsiniz. Tabii ki fiyatına bağlı olarak.

BioShock kesinlikle güzel bir oyun, oynamanızı ben de tavsiye ederim.
Ya da indirim dönemini bekleyip, Metro Exodus'a bakabilirsiniz. Tabii ki fiyatına bağlı olarak.

Metro Exodus bayağı efsane ilerliyordu açık dünyaya salınınca cazibesini biraz kaybetti bence. Böyle düz ilerlemeli atmosferi hoş güzel bir şey olsaydı fena bir oyn olurdu benim gözümde.

Metro Exodus bayağı efsane ilerliyordu açık dünyaya salınınca cazibesini biraz kaybetti bence. Böyle düz ilerlemeli atmosferi hoş güzel bir şey olsaydı fena bir oyn olurdu benim gözümde.
Şahsen, oyunun o yanını ben daha çok sevdim. Sadece bazen geri dönmek çok can sıkıcı olabiliyor. Ama genel olarak daha çok hoşuma gitti.

Ayrıca hem aksiyon, hem korku. Multiplayer değil ama hoşunuza gidecek bence.
@Furkan_D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı