politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 29 Şubat 2016 #11 EmreSmskk dedi: Bir de bunun bir üst modeli MK330 modeli var o nasıldır acaba Genişletmek için tıkla... Kullanan arkadaşlar varsa onların cevaplaması daha iyi olabilir, bilmiyorum çünkü.
EmreSmskk dedi: Bir de bunun bir üst modeli MK330 modeli var o nasıldır acaba Genişletmek için tıkla... Kullanan arkadaşlar varsa onların cevaplaması daha iyi olabilir, bilmiyorum çünkü.
EmreSmskk Megapat Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2016 #12 Beyler bir yardımcı olun ya bu Logitech'in kablosuz klavyelerinden MK270 ve MK330 modelleri arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Beyler bir yardımcı olun ya bu Logitech'in kablosuz klavyelerinden MK270 ve MK330 modelleri arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
DailyTekno Kilopat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 147 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Şubat 2016 #13 Kuzenim mk330 kullanıyor. Driverları güncel. Gayet rahat ve güzel olduğunu söyledi. Ancak ben mouse'undaki tıklama sesini sevmedim.
Kuzenim mk330 kullanıyor. Driverları güncel. Gayet rahat ve güzel olduğunu söyledi. Ancak ben mouse'undaki tıklama sesini sevmedim.
EmreSmskk Megapat Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2016 #14 DailyTekno dedi: Kuzenim mk330 kullanıyor. Driverları güncel. Gayet rahat ve güzel olduğunu söyledi. Ancak ben mouse'undaki tıklama sesini sevmedim. Genişletmek için tıkla... Ya tek meselesi o olsun kullanmam olur biter mouse var zaten hem benim için önemli olan genel olarak mk270 den daha mı iyidir onu mu almak mantıklıdır
DailyTekno dedi: Kuzenim mk330 kullanıyor. Driverları güncel. Gayet rahat ve güzel olduğunu söyledi. Ancak ben mouse'undaki tıklama sesini sevmedim. Genişletmek için tıkla... Ya tek meselesi o olsun kullanmam olur biter mouse var zaten hem benim için önemli olan genel olarak mk270 den daha mı iyidir onu mu almak mantıklıdır
DailyTekno Kilopat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 147 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2016 #15 Onun dışında güzel tabii. Fiyat farkı yoksa alın bence mk330'u. EmreSmskk dedi: Ya tek meselesi o olsun kullanmam olur biter mouse var zaten hem benim için önemli olan genel olarak mk270 den daha mı iyidir onu mu almak mantıklıdır Genişletmek için tıkla...
Onun dışında güzel tabii. Fiyat farkı yoksa alın bence mk330'u. EmreSmskk dedi: Ya tek meselesi o olsun kullanmam olur biter mouse var zaten hem benim için önemli olan genel olarak mk270 den daha mı iyidir onu mu almak mantıklıdır Genişletmek için tıkla...
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 1 Mart 2016 #16 Öneririm: Cooler Master Storm Devastator Siyah Mavi Ledli Klavye + Fiyatı