Roity Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 58 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #1 Ortalama 100 TL'ye iyi bir tane almak istiyorum. Logitech olan iyi güzel de touchpad kötü duruyor, Microsoft'unki de güzel gözüküyor, zaten klavyede kendilerini ispatlamışlar, Ama Samsung'un katlanabilir klavyesi de ilgi çekici. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2019
Ortalama 100 TL'ye iyi bir tane almak istiyorum. Logitech olan iyi güzel de touchpad kötü duruyor, Microsoft'unki de güzel gözüküyor, zaten klavyede kendilerini ispatlamışlar, Ama Samsung'un katlanabilir klavyesi de ilgi çekici. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 18 Mayıs 2019 #2 Oyun amaçlı istiyorsanız bunlar alınmaz. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr
Oyun amaçlı istiyorsanız bunlar alınmaz. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr
Roity Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 58 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #3 199688 dedi: Oyun amaçlı istiyorsanız bunlar alınmaz. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Genişletmek için tıkla... Oyun için Hydra R6'ım var zaten, gündelik kullanım ve sessizlik için düşünüyorum.
199688 dedi: Oyun amaçlı istiyorsanız bunlar alınmaz. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Genişletmek için tıkla... Oyun için Hydra R6'ım var zaten, gündelik kullanım ve sessizlik için düşünüyorum.