Everest KB-GX9 Siyah USB Mekanik Hisli Gökkuşağı Aydın. Q en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
6 Aydır bunu kullanıyorum. Minimalist tasarımı olsun. Tuşlarından çıkan sahte ama güzel his olsun memnunum. Eğer backspace tuşunun küçük olması sizin için önemsiz ise tavsiye ederim. Sadece nefes efekti (yanıp sönme) var ve 3 seviye ışık ayarı o kadar.
Everest KB-GX9 Siyah USB Mekanik Hisli Gökkuşağı Aydın. Q en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
6 Aydır bunu kullanıyorum. Minimalist tasarımı olsun. Tuşlarından çıkan sahte ama güzel his olsun memnunum. Eğer backspace tuşunun küçük olması sizin için önemsiz ise tavsiye ederim. Sadece nefes efekti (yanıp sönme) var ve 3 seviye ışık ayarı o kadar.
www.hepsiburada.com
@playersk8 Henüz gelmedi klavye. Dün sipariş ettim. İhtimal dahilinde yoğunluk varsa yılbaşından sonra anca gelir veya yarın öbürgün de gelebilir kısmet. Bildiğim kadarıyla %100 anti ghosting.
Pardon, elimdekini sormuşsun. Ben birçok FPS oyunu oynadım ve ayn anda 4-5 tuşa bastığım oldu. Sorunsuz algılıyor. Hatta test yapayım merakını gidermek için;
Test ettim de şimdi klavye biraz GG ya soda döktüğüm için. 12 tane sayabildim aynı anda basınca algılıyor.