100 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Bütçe
100
Makaleler
1
Kısa bir süre önce kulaklığım bozuldu maalesef. Çok bir şey beklemiyorum alacağımdan da. Sadece oyun oynarken az çok ses kasmama yardım etse, müzik dinlerken ve film izlerken de ses rahatsız edecek düzeyde olmazsa yeter. Çıkabileceğim maksimum bütçe 125TL'dir. 125TL'nin altında güzel bir ürün önerebilirseniz sevinirim.

Ben mouse'umun markası da olan Getorix adlı markanın 60 TL'ye kulaklığını buldum. En yakın o şu an galiba. (Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi)
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

100TL'ye çok birşey bulamazsınız.Adam akıllı bir kulaklık için en az 250TL lazım günümüz koşullarında.Ama ben yine bir önerme yapayım ; https://www.itopya.com/trust-ziva-mikrofonlu-siyah-gaming-kulaklik/

Hocam Amazon da arama yaparken; Gamepower Magnus v2'yi gördüm. Üstelik, Amazon; ilk siparişe özel 120₺ üstüne 30₺ indirim yapıyormuş. Yani bu bahsettiğim kulaklık 100₺'ye gelecek bana. Önerir misiniz?
Eğer Trendyol'da vs. ilk siparişe indirim varsa paralel olarak bütçe artabilir.

Hocam ürünü inceledim,eğer alabilme imkanınız varsa o kulaklığı alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…