Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta da belirttiğim gibi FPS mouse önerilerinizi bekliyorum. Bütçem maksimum 110 TL.
Büyük bi mouse arıyorum. Marka takıntım yok ama G300s önermezseniz sevinirim. Aklımda birkaç mouse var hem görüntü olarak hoş gözüküyorlar fazla araştırma yaptım aklımda Bloody A90 var fakat elime oturacağından emin degilim onlar hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.
Önerilerinizi bekliyorum
Başlıkta da belirttiğim gibi FPS mouse önerilerinizi bekliyorum. Bütçem maksimum 110 TL.
Büyük bi mouse arıyorum. Marka takıntım yok ama G300s önermezseniz sevinirim. Aklımda birkaç mouse var hem görüntü olarak hoş gözüküyorlar fazla araştırma yaptım aklımda Bloody A90 var fakat elime oturacağından emin degilim onlar hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.
- Bloody V7MA Siyah Metal Ayak Multicore Holeless Gamer Fiyatı
- Bloody A90 M.Core Optik 4000 DPI Siyah Mouse Fiyatı (Bu mouse elime küçük gelir mi bilemiyorum şu anda kullandığım mouse Everest Sgm-X7 ve memnun değilim elime tam oturuyor fakat baş parmak ve serçe parmağı mousepad'e sürtüyorum hem X7 kullanıp hem de şu anda bu mouse'u kullanan arkadaşlar yorumlarını eksik etmezse sevinirim)
Önerilerinizi bekliyorum
Son düzenleyen: Moderatör: