100 TL mouse önerisi

HasanEmir_13

Kilopat
Daha fazla  
Zaten bütçe küçük, aşarsam maksimum 20₺ aşabilirim. Elim büyük değil küçük. Pençe tutuşuyla tutuyorum mouseları. FPS oyunları için alacağım daha çok CS:GO için alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elun küçük olmasa Bloody'nin mouselerini önerebilirdim fakat o mouseler biraz büyük ve ağır. Bu yüzden G102 veya G300s önerebilirim.

Aslında Bloody düşünmemin asıl sebebi CS:GO'da iyi olduğunu duymuştum Logitech G102'yi ben de almak istiyorum ama bütçemi aşıyor. G300s ise elime küçük geldi küçük elli olmama rağmen. Cooler Master Xornet 2 hakkında bir bilgim yok. Corsair Harpoon güzel görünüyor. Şimdi herkes farklı düşünce ortaya koyunca çok ortada kaldım. Başka görüşünü paylaşmak isteyen arkadaş var mı?

Aslında Bloody düşünmemin asıl sebebi CS:GO'da iyi olduğunu duymuştum Logitech G102'yi ben de almak istiyorum ama bütçemi aşıyor. G300s ise elime küçük geldi küçük elli olmama rağmen. Cooler Master Xornet 2 hakkında bir bilgim yok. Corsair Harpoon güzel görünüyor. Şimdi herkes farklı düşünce ortaya koyunca çok ortada kaldım. Başka görüşünü paylaşmak isteyen arkadaş var mı?
Xornet daha demin 60 TL'ye kadar düştü, içlerinden en iyi Mouse Cooler Master Xornet II bana güvenin ve alın. Hatta hala indirimde başka link de.

Buyrun: Cooler Master Xornet II RGB LED Optik Gaming Mouse Fiyatı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı