100 TL mouse pad tavsiyesi

Bütçe
50-150

S4lihh

Hectopat
Merhabalar, mouse pad almayı düşünüyorum ama çok bilgili değilim mouse pad hakkında. Mesela ne kadar fark var, kaliteli bir mouse pad ile 5-10 TL'lik bir mouse pad arasında. Şu an 20-30 TL'lik bir mouse pad kullanıyorum ama hem eskidi biraz hem de küçük. Almışken iyisini almak istiyorum o yüzden sormak istedim.
Bir de speed ile control mouse pad arasında ne gibi farklar var? Yardımcı olursanız sevinirim.
800 DPI kullanıyorum genelde.
FPS oyuncusu değilim ama geliştirmek istiyorum kendimi biraz. CS:GO'da falan ortalamanın biraz üstünde oynuyorum.
Rocket League, The Forest, Rust gibi oyunlar da oynuyorum. Hem FPS oyunları için hem de diğer oyunlar için önerebileceğiniz bir mouse pad var mı?
Bütçeyi düşünmedim ama 100 TL civarı yeterli diye düşünüyorum, duruma göre arttırıp azaltabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalitesiz ve kaliteli mouse pad arasında sürtünme kalitesi, kullanılan malzemenin kalitesi, kısa ve uzun ömürlü olmaları gibi etkenler var. Control ve speed arasındaki fark ise control da mouse daha yavaş ve kontrol edilebilir oluyorken speed modelinde akıcı ve hızlı bir deneyim oluyor. Mesela control mouse pad kullanıyorsanız flick vuruşlarınız daha etkili olur çünki control da mouse u durdurmak daha kolay oluyor speed modeline göre. Valorant ve cs gibi oyunlarda pro oyuncular control mouse pad kullanıyorlar speed kullananda var tabi azınlık. Apex Legends gibi oyunlarda da speed daha etkili olur diye düşünüyorum. Bütçenize göre kaliteli mouse pad yok diyebilirim biraz arttırabilirseniz Hyperx modellerine bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kalitesiz ve kaliteli mouse pad arasında sürtünme kalitesi, kullanılan malzemenin kalitesi, kısa ve uzun ömürlü olmaları gibi etkenler var. Control ve Speed arasındaki fark ise Control da mouse daha yavaş ve kontrol edilebilir oluyorken Speed modelinde akıcı ve hızlı bir deneyim oluyor. Mesela Control mouse pad kullanıyorsanız flick vuruşlarınız daha etkili olur çünkü Control da fareyi durdurmak daha kolay oluyor Speed modeline göre. Valorant ve CS gibi oyunlarda Pro oyuncular Control mouse pad kullanıyorlar Speed kullananda var tabii azınlık. Apex Legends gibi oyunlarda da Speed daha etkili olur diye düşünüyorum. Bütçenize göre kaliteli mouse pad yok diyebilirim biraz arttırabilirseniz HyperX modellerine bakabilirsiniz.

Bütçe arttırıp bunu alın HYPERX HyperX Fury S Speed Gaming Mouse Pad (L) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Speed yazdığına bakmayın Control mouse pad.
Bunu da alabilirsiniz ben çok memnunum kendim kullanıyorum.

Biraz büyük almak istiyorum ama HyperX modellerinin büyükleri pahalıya geliyor biraz.
Bu mouse pad'i önermişti birkaç arkadaşım. İyi mi sizce bu?

Biraz büyük almak istiyorum ama HyperX modellerinin büyükleri pahalıya geliyor biraz.
Bu mouse pad'i önermişti birkaç arkadaşım. İyi mi sizce bu?
Jokerli olanı kullanıyorum. Alınır, gayet memnunum fakat siyah renkli almanızı önermem biraz leke tutuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı