TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #1 Kulaklığın mikrofonu sesi bozuk almaya başladı. Başlıktan anlaşılacağı üzere bir mikrofon almak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Kulaklığın mikrofonu sesi bozuk almaya başladı. Başlıktan anlaşılacağı üzere bir mikrofon almak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
EnesMengeş Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2020 #2 Rampage SN-RMX8 ECHO-R Masaüstü Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 95TL Trust 23467 GXT239 Nepa Masaüstü Oyun Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 99TL Bu tarz iki tane mikrofon buldum. Bilmiyorum nasıl performansları var ama çok üzecek gibi durmuyorlar.
Rampage SN-RMX8 ECHO-R Masaüstü Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 95TL Trust 23467 GXT239 Nepa Masaüstü Oyun Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 99TL Bu tarz iki tane mikrofon buldum. Bilmiyorum nasıl performansları var ama çok üzecek gibi durmuyorlar.