BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 13 Temmuz 2021 #1 Uzun ömürlü, kaliteli ve RGB'si olan bir mouse arıyorum. Tutuşum palm grip, o yüzden büyük mouseları tercih ederim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Uzun ömürlü, kaliteli ve RGB'si olan bir mouse arıyorum. Tutuşum palm grip, o yüzden büyük mouseları tercih ederim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 13 Temmuz 2021 #2 BlueGoldRS dedi: Uzun ömürlü, kaliteli ve RGB'si olan bir mouse arıyorum. Tutuşum palm grip, o yüzden büyük mouseları tercih ederim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... O fiyata ve altına alacağınız mouse'ların çoğu aynı kalitede olur. Ondan dolayı şunu öneriyorum. Piranha Gaming Mouse Kablolu Piranha Gaming Mouse Kablolu en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Mouse & Mousepad ürünü A101'de! www.a101.com.tr
BlueGoldRS dedi: Uzun ömürlü, kaliteli ve RGB'si olan bir mouse arıyorum. Tutuşum palm grip, o yüzden büyük mouseları tercih ederim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... O fiyata ve altına alacağınız mouse'ların çoğu aynı kalitede olur. Ondan dolayı şunu öneriyorum. Piranha Gaming Mouse Kablolu Piranha Gaming Mouse Kablolu en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Mouse & Mousepad ürünü A101'de! www.a101.com.tr