100 TL Sistem Tavsiyesi

SaykoTiVi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 100 TL'ye bir PC toplamak istiyorum. Nefes alsın yeter hesabı yardım eder misiniz?

100 liraya boş kasa bile alınamıyorken nasıl sistem toplayacaksın?

Bilgisayarcılarda vardır bu tür sistemler. Ama o fiyata sıfır olarak imkansız toplanmaz. Bilgisayarcılara sor beyaz kasa P4 sistem falan varsa alabilirsin tabi sadece internete girebilirsin o bilgisayarla.

Bütçeyi 150 TL'ye çıkar ve Raspberry pi 2 al. Üzerinde telefon işlemcisi olduğu için(ARM Cortex A7) İnternette gezmek, video seyretmek, mario gibi oyunlar oynamak için yeterli. Linux kullandığı için antivirüse gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows XP/7/8/10 da kurulabilir. Windows 7 Home Premium'u öneririm.

Windows XP/7/8/10 da kurulabilir. Windows 7 Home Premium'u öneririm.
Aero gibi sistemi kasıp kasıp kavuran bir özelliğe sahip ve eski bir işletim sistemini neden öneriyorsunuz? Windows 10 da kurulabilir fakat o kart ile internet ve videodan başka bir şey yapılmadığı için linux çok daha iyi bir seçim. Pek virüs olmadığı için antivirüs kurmaya da gerek kalmıyor. O karta panda cloud bile kursanız işlemci kullanımı %70 lere çıkacaktır.

Raspberry Pi2 onlardan daha performanslı gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…